icon

Máte skúsenosť s matracom Bambi Aloe z drevko.sk?

sunny9
24. jan 2025

Ahojte,

Prosím Vás kupovali ste niektorá matrac do postieľky zo stránky drevko.sk, konkrétne Bambi Aloe? https://www.drevko.sk/detske-matrace/matrac-do-...
Chcela som sa opýtať, či je podľa vás dobrý a kvalitný? A ešte mi môžete napísať aké kritériá ste mali vy, keď ste vyberali matrac?

Ďakujem ❤️😊

independent_woman
24. jan 2025

@sunny9 mali sme presne tento, podla mna fajn, je tvrdsi, len maly velmi nespal v postielke 😅

sunny9
autor
24. jan 2025

@independent_woman Vraj je stredne tvrdý a je to lepšie pre chrbticu bábätka, tak keď sa aj vám pozdával, ja by som do toho šla. Aj postieľka sa mi od nich páči, síce možno je to ešte skoro nakupovať v mojom prípade, ale aspoň mám vzhliadnuté veci.😃 A snáď tam teda bude naše spinkať, nebáli ste sa, keď bol malý pri vás? Že ho zapučíte alebo tak😅

independent_woman
24. jan 2025

@sunny9 no ano bol trosku tvrdsi ale bolo na nom super, a nebala som sa, riadili sme sa bezpecnym spolocnym spankom...

sunny9
autor
24. jan 2025

@independent_woman Ďakujem za odpoveď, ja o tom zatiaľ veľa neviem a nemám žiadne skúsenosti, tak sa na všetko pýtam, lebo ma to zaujíma a každá rada sa zíde. Určite si pozriem nejaké články k tomu bezpečnému spoločnému spánku.❤️😊🙏