icon

Odporúčania na kvalitnú detskú posteľ so zábranou

011nika110
16. sep 2025

Ahojte viete mi odporúčiť kvalitnú detskú posteľ? Pre 2,5 ročného, so zábranou a uložným priestorom, skoro na každej stránke čitam negatívne recenzie takže vôbec neviem z kade objednať. Ďakujem 😊

anonym_11be6a
16. sep 2025

@011nika110 rozkladacia hemnes Ikea posteľ

christina_petrikova
17. sep 2025

@011nika110 tak vies ako sa hovori, sto ludi - sto nazorov. proste to tak chodi, ze nie vsetci su so vsetkym spokojni a teda niektori ludia vedia byt poriadne narocni. mas aj nejaku predstavu aku by si tu postel chcela? nejaku taku nizku alebo by mohla byt aj vyssia? lebo tych posteli so zabranami je tiez viacej a potom su aj tie domcekove postele.

kremlika
24. sep 2025

@011nika110 moja sestra pred tyzdnom akurat kupovala dcerke novu postel so zabranou a vybrali v Kondele. Bola som s nou vyberat a milo ma prekvapila ich ponuka, skus mrknut🙂

christina_petrikova
25. sep 2025
@kremlika

@011nika110 moja sestra pred tyzdnom akurat kupovala dcerke novu postel so zabranou a vybrali v Kondele. Bola som s nou vyberat a milo ma prekvapila ich ponuka, skus mrknut🙂

@kremlika aku kupila?

kremlika
26. sep 2025
@christina_petrikova

@kremlika aku kupila?

@christina_petrikova ona zobrala viac menej taku klasiku a k tomu si doobjednala aj ulozne boxy, ktore zasunula pod postel a vo farbe dub bieleny ale pekne vyzera ta postel. Pozerala si si ich ponuku? Ma nazov MIX, tak si pozri na webe

anonym_e62606
26. sep 2025

Ak uz chces rozmer ako pre dospeleho, tak pozri Domestav. My sme hladali uz riadnu postel, s dostatocnou nosnostou, aby sme si tam mohli k dietatu lahnut, pripadne sa aj vyspat, so zabranami a toto bolo jedine, co vsetko splnalo. Pozeram, ze teraz maju aj zlavy (lebo nie su to lacne postele), je to riadne drevo.

christina_petrikova
28. sep 2025
@kremlika

@christina_petrikova ona zobrala viac menej taku klasiku a k tomu si doobjednala aj ulozne boxy, ktore zasunula pod postel a vo farbe dub bieleny ale pekne vyzera ta postel. Pozerala si si ich ponuku? Ma nazov MIX, tak si pozri na webe

@kremlika idem teraz pozriet ked viem aj nazov postele. ako ja poznam tento obchod, mame z nich uz kopu veci a aj nejaky nabytok ale postele som u nich zatial nepozerala, tak idem teraz na to😉

pumi21
29. sep 2025
@kremlika

@kremlika prosim ta vies mi povedat ako dlho cakala sestra na postel? Oni maju skladom alebo maju na objednanie? Dakujem ti krasne

kremlika
29. sep 2025
@christina_petrikova

@kremlika idem teraz pozriet ked viem aj nazov postele. ako ja poznam tento obchod, mame z nich uz kopu veci a aj nejaky nabytok ale postele som u nich zatial nepozerala, tak idem teraz na to😉

@christina_petrikova okey😉🙂
@pumi21 za par dni ju mala, kedze akurat vtedy ju mali na sklade ale pozerala som ju aj teraz a stale ju maju na sklade. Oni vela toho maju na sklade a tym padom to mas doma do par dni. Najdes to na webe napisane, ze kedy to vies mat doma🙂

pumi21
30. sep 2025
@kremlika

@pumi21 za par dni ju mala, kedze akurat vtedy ju mali na sklade ale pozerala som ju aj teraz a stale ju maju na sklade. Oni vela toho maju na sklade a tym padom to mas doma do par dni. Najdes to na webe napisane, ze kedy to vies mat doma🙂

@kremlika dakujem, nevedela som, idem pozriet ci mi nejaka padne do oka, chcem pre dceru novu postel, lebo uz potrebuje vacsiu

kremlika
2. okt 2025
@pumi21

@kremlika dakujem, nevedela som, idem pozriet ci mi nejaka padne do oka, chcem pre dceru novu postel, lebo uz potrebuje vacsiu

@pumi21 za malicko, ak budes este nieco potrebovat, poradit, tak sa kludne ozvi

christina_petrikova
7. okt 2025
@kremlika

@kremlika konecne som si nasla cas, aby som ti napisala, ze tu istu postel sme aj my objednali, pacila sa mi najviac zo vsetkych🙂 len som behala s Jurkom po doktoroch, lebo zase je chory a odporucili nas na operaciu, tak som musela vsetko doriesit, tak az teraz som si nachvilku vylozila nohy a ze idem pozriet, co sa kde diskutuje🙂

pumi21
15. okt 2025
@kremlika

@pumi21 za malicko, ak budes este nieco potrebovat, poradit, tak sa kludne ozvi

@kremlika vies co ma este zaujima? Vam tiez prisla v demonte? Lebo som jednu pozerala a pisu tam, ze dodanie v demonte tak ma zaujima, ci skladanie nebolo nejako narocne, v pohode ste to zvladli?

kremlika
16. okt 2025
@christina_petrikova

@kremlika konecne som si nasla cas, aby som ti napisala, ze tu istu postel sme aj my objednali, pacila sa mi najviac zo vsetkych🙂 len som behala s Jurkom po doktoroch, lebo zase je chory a odporucili nas na operaciu, tak som musela vsetko doriesit, tak az teraz som si nachvilku vylozila nohy a ze idem pozriet, co sa kde diskutuje🙂

@christina_petrikova jeeej tak to sa tesim, ze si vybrala🙂 Pevne verim, ze sa bude dobre spinkat😉 A zaroven mi je luto, ze mate taketo trampoty. A na operaciu coho mate ist?

kremlika
16. okt 2025
@pumi21

@kremlika vies co ma este zaujima? Vam tiez prisla v demonte? Lebo som jednu pozerala a pisu tam, ze dodanie v demonte tak ma zaujima, ci skladanie nebolo nejako narocne, v pohode ste to zvladli?

@pumi21 ano v demonte sme ju tiez dostali, ved ako inak by ti ju zabalili. Ale montaze sa vobec nemusis bat, mas k tomu manual ako ju poskladat a myslim, ze kazdy chlap to zvladne lavou zadnou🙂

011nika110
autor
18. okt 2025
@kremlika

@kremlika Nakoniec sme aj my vybrali tú z kondela, ďakujem za typ, dnes som objednala 🙏

011nika110
autor
18. okt 2025
@pumi21

@pumi21 ak chceš objednávať z Kondeli (ak si už nestihla) tak som našla kód dominika10, tak ak náhodou, každá zľava poteší 😀

pumi21
19. nov 2025
@011nika110

@pumi21 ak chceš objednávať z Kondeli (ak si už nestihla) tak som našla kód dominika10, tak ak náhodou, každá zľava poteší 😀

@011nika110 dakujem ti velmi pekne, si zlata. Uz ju mame objednanu ale tiez som mala zlavovy kod, takze som vyuzila😉 Samozrejme, ze zlava potesi a teraz je este aj black friday, takze sa oplati kupovat, lebo tych zlav je vela🙂

kremlika
28. nov 2025
@011nika110

@kremlika Nakoniec sme aj my vybrali tú z kondela, ďakujem za typ, dnes som objednala 🙏

@011nika110 rado sa stalo😉 Co na nu hovoris? Uz na nej malicky spinka?

christina_petrikova
Dnes o 05:27
@kremlika

@christina_petrikova jeeej tak to sa tesim, ze si vybrala🙂 Pevne verim, ze sa bude dobre spinkat😉 A zaroven mi je luto, ze mate taketo trampoty. A na operaciu coho mate ist?

@kremlika velmi dobre sa spinka🙂 a operaciu uz mame aj za sebou, vyberali mu nosne mandle, nastastie to vsetko dobre dopadlo, aj sa to zahojilo pomerne rychlo, takze super.