icon

Odporučili by ste mi vysávač Dyson V8?

maragn
27. nov 2019

Prosim, odporucate kupu tohto vysavaca?

reenie
27. nov 2019

@maragn ja na Dyson-y vysávače nedám dopustiť..su perfektné, ale tento akumulátorový ja osobne neznášam, máme V11, stále padá zo steny, muž ho prilepil, hrozne je neskladný,strašne dlho s ním vysávam, tá hubica je taká malá, tak s ním donekonečna doslova pidlikám, no- na veľké priestory nie je..a ešte ma z neho bolí ruka.. ovela radšej vytiahnem klasický..pokazil sa nám, servis super, vymenili nám ho..chlapi ho používajú na vysávanie auta, oni si pochvaľujú..ale jedno musím uznať, saje výborne

maragn
autor
31. dec 2019

@reenie dakujem za odporucanie! Dostala som dyson v8 a supeeeeeer! Radost vysavat. 🥰

tatehotna
23. okt 2022

@maragn zdravim, prosim chcem sa opytat ze ktory konkretnejsie v8 mate a ste s nim aj po case spokojna? Ked sa zapne na vysavanie musi sa pocas vysavania drzat alebo to funguje ze zapnete tlacitko a vysavate a ked skoncite vypnete?

maragn
autor
23. okt 2022

@tatehotna
Ano, musi byt zatlacene( ako pistol) ale vobec to neprekaza, ak chcem prestat, uvolnim prst.. ani si uz neviem predstavit navrat ku klasickemu. Prefektne povysava, aj koberce, matrace super.. hned vidite, kolko sa tam prachu naslo☺️ Ako este som ho neumyvala, len na sucho a aj filter je potrebne z casu na cas oklepkat, ale za mna, a co poznam ludi, co ho maju, super

vahcaac
21. máj 2024

@maragn ahoj, zvažujem kúpu dyson V8, máte ho ešte stále ? Slúži dobre ?