Odporučte matrac pre 3 ročné dieťa s váhou 13 kg
Ahojte aký matrac odporúčate pre 13kg dieťatko nemám s tým skúsenosť a chcem pre svoje dieťa kvalitný a zdravý spánok za nie prehnanú cenu.... Poprosím o vaše názory a skúsenosti s vyskušanými matracmi.. Vopred ďakujem za názory
Moj syn ma s kokosovym vlaknom. Od mala je nauceny spat na tvrdsom, kedze ja mam najtvrdsi matrac na posteli aky mozem mat a casto spal pri mne. 🙂
Pre správny vývoj chrbtice treba matrac tvrdý až stredne tvrdý. Potom je fajn, keď ma pratelny poťah.
@bets a ako je to s týmy zónami? Všetky co som pozerala majú bud 5 alebo 7 zón
@martusik2305 ja som neriešila žiadne zóny, kúpila som tvrdý matrac, nič špeciálne som nevymyslala. Keď sa na to pozriem logicky, dieťa rastie, točí sa na posteli a nemusí správne ležať v zónach. Keď som hľadala postel, tak ma na to upozornili, že malé dieťa potrebuje tvrdý matrac, potom som si to pozrela aj na nete.
@bets ďakujem krásne za radu prajem pekný deň
klasický matrac pre dospelých. Tvrdší.

@martusik2305 z mojej skusenosti odporucam bezstrunovy matrac pre dospelych ale makky a s pratelnym potahom (mame na matraci aj nepremokavu plachtu, ale pri vrackani to aj potah trosku schytal)...dietatko (aj rodic) v nom zaspi ako v bavlnke...starsej sme kupili z jednej strany s kokosovym vlaknom, bol tvrdy- otocili sme na druhu stranu a ked som isla prat potah a davala dolu z toho vlakna, tak som banovala, mladsej isiel uz bez kokosoveho vlakna a tiez makky...🙂