Písací stôl pre 4-ročnú

kathak
2. aug 2023

Baby ahojte, mám takú dilemu, chcela by som pre dcerku 4roky písací stol do izbičky, je to skoro?

adka3321
2. aug 2023

@kathak my uz mame pre nasu 4 rocnu a pekne sa vie pri nom vyhrat. kresli si tam, listuje knizkami...

petruska2100
2. aug 2023

môj 4 ročný má tiež v izbe klasický písací stôl a výškovo nastaviteľnú stoličku, pekne si tam kreslí a maľuje

yoxinka
2. aug 2023

@kathak
Ja mám dvoch školákov a škôlkarku. Syn bude šiestak, tomu sme kupovali písací stôl, keď šiel do školy. Sedel pri ňom tak od štvrtej triedy, dovtedy všetko robil v kuchyni za stolom a toto je prípad viacerých detí z môjho okolia. Dcéra bude druháčka, ona tiež všetko pri mne v kuchyni za stolom. Baby majú v izbičke malý stolík z IKEA a dve stoličky a tam si kreslia a tak (foto). Tento stolík majú podedený po synovi, ten ho mal od dvoch rokov. Takže nejaký stolík je fajn, ale nejaký špeci písací by som pre tak malé dieťa, na základe mojej skúsenosti, nekupovala.

kathak
autor
2. aug 2023

@yoxinka Dakujem tento mame tiež, ale uteká na múch stol, lebo mladší bratcek ju vyrušuje )

kathak
autor
2. aug 2023
samimami777
2. aug 2023

Ahoj naše majú tento a je úžasný. Ergonomický, rastúci stôl aj stolička spolu s dieťaťom (výškovo nastaviteľný) , s pekným oddeleným úložným priestorom na farbičky atď , vrchná časť stolu ide zdvihnúť až do 40° predklonu keď číta alebo píše aby sa dieťa nehrbilo, ľahko umývateľný za nás úplne top. Zatiaľ má staršia jeden a chystáme sa aj mladšej objednať nakoľko teraz sa bijú o to kto tam bude sedieť 😅

kathak
autor
3. aug 2023

@samimami777 to vyzerá super, dakujem

zorkahorka
6. aug 2023

Moje detí si kreslia a jedavaju za obyvackovym konferencnym stolom, v detskej maju maly z ikei. Starsi ide do skoly, ale pisaci nrplanujem. Vsetci naokolo mi hovoria, ze ich deti prve roky pisali ulohy v kuchyni - presne ako hovori mamina vyssie.