icon

Postieľka "domček"

baluinka
27. sep 2022

Ahojte, kde ste prosím kupovali detskú postieľku takéhoto typu? Ocením skúsenosti (čo sa klavne kvality/ceny týka), keďže to z eshopov ťažko človek posúdi. Ďakujem 🙂

Postieľka "domček"Postieľka "domček"Postieľka "domček"
uriva
27. sep 2022

Známa chcela, nenašli žiadnu vyhovujúcu, dala ju urobiť stolárovi namieru, z masívneho dreva a bola veľmi spokojná. Tak aj to je možnosť.

olinka246
27. sep 2022

My sme nedávno kupovali krstnej dcére na narodeniny túto https://www.verapostele.sk/detska-masivna-poste... Posteľ je kvalitná a zatiaľ sme nepočuli žiadne sťažnosti :D

simona92101
27. sep 2022

@baluinka u stolara na mieru najlepsie

baluinka
autor
27. sep 2022

@uriva @simona92101 baby,ked chcela som skor taku prijatelnu cenu a bojim sa,ze u stolara ta cena bude trochu vyssia..ale zas asi aj kvalita bude lepsia 🤔

majka1231990
27. sep 2022
syslik81
27. sep 2022

znama to mala a nadavala. je to strasne nizko a dieta rychlo vyrastie ... sice je to naoko pekne ale neprakticke .. su daleko lepsie kvalitnejsie a modernejsie postele

baluinka
autor
27. sep 2022

@syslik81 mne to prsve prislo prakticke v tom,ze z nej aspon nespadne (v noci sa strasne vrti a cestuje) a teda ano,je to teraz dost trendy,aj preto ma to zaujalo..ale velkost som chcela tsku klasicku na dlzku,nech vydrzi par rokov..

syslik81
27. sep 2022

moja ma day bed od ikea a je max spokojna... ma ju uz od mala a teraz ma 8 rokov... kym bola mala mala mantinel takze nemala sancu spadnut a teraz uz ako "pubertak" si uziva ked moze u nas prespat kamsoka a zmestia sa tam obe

1mina
27. sep 2022

My mame tuto z.elisdesign. ja som objednala normalnu dospelacku velkost a bezne tam spim s dcerou aj na. V izbe vyzera krasne my sme spokojny...inak moja je hrozne padaci typ, preto som hladala co najviac ohradenu a uz zo 5 krat vypadla aj cez ten ejdiny otvor 😃

uriva
27. sep 2022

@baluinka Platila za to 250-300 eur, čo viem, nalakované nabielo. Ale, jasné, tam záleží aj od stolára a teraz šlo všetko hore...

hsara99
27. sep 2022

Sconto, 450€ aj s matracom

baluinka
autor
27. sep 2022

@hsara99 krasna a aka velka 🙂

simona92101
27. sep 2022

@baluinka od stolara cena 300 e plus matrac.klasicky velky rozmer 200x90, bocnice sa daju odmontovat,pod postelou vysuvne pridavne lozko.
Za mna max spokojnost