Prebaľovacia komoda zvláštnych rozmerov

nikitka1111
4. apr 2023

Ahojte, má niekto podobnú skúsenosť? Kúpila som si prebaľovaciu komodu v čudnom rozmere. Prebaľovacia plocha je 45 (hĺbka) na 90 (dĺžka) a 10 (výška) v cm a na stránke predávajúceho sa k tomu nedal objednať matrac na vrch. Nikde neviem zohnať matrac na podobný rozmer (netušila som, že to bude problém). Ako ste to riešili? Komodu by som si rada nechala. Aj hĺbka je taká divná, že 45 CM pritom dieťa už pri narodení bude väčšie... Prebaľovať zboku komody? Kúpiť tvrdú podložku na vrch? Problém je ešte aj v Tom že zadná časť toho prebalovacieho pultu je zaoblená a nie rovná, čiže by sa po nej mohla prebaľovacia podložka skĺznuť. Už to vidím asi len tak, že si dám vyrobiť na mieru. Čo myslíte?

andrea_82
4. apr 2023

madrac by ti vedeli urobiť v čalunníctve.

tinkavvv
4. apr 2023

@nikitka1111 a samozrejme ze pri tejto zboku prebalujes

pbra40
4. apr 2023

@nikitka1111 ja mam kupenu takuto podlozku, ktora sa da na krajoch ohnut a zvysit. Snad je to na fotke vidiet

beata_k
4. apr 2023

@nikitka1111 Prebaluje sa zboku

paciko9
4. apr 2023

@pbra40 my sme mali len tuto podlozku, prbalovala som kde prislo😉

sasenocenuska
17. apr 2023

My mame prebalovaci pultik tiez trocha specifickejsich rozmerov, ale kym bola mala, tak sme si vystacili s nafukovacim prebalovacim matracom z ikei (skotsam). Nesedel uplne presne, ale boky sme ohli do vysky a nafukli menej, aby sa lepsie zmestil.
Cez vrch som kupila peknu latku a len zabalila (potah by bol praktickejsi, ale moje prsty boli uz v stave spekacikov, takze som uz nesila. Mne sa vtedy tie dostupne v ikei nepacili). Pri prebalovani som pouzivala podlozky ci uz jednorazove alebo potom tie latkove nepremokave (pratelne).
Ale odkedy sa zacala prevracat, uz prebalujem kde pride.