icon

Predelenie izby

mima343
13. sep 2025

Ahojte ,prosím Vás chcela by som rozdeliť izbu na dve menšie .Aby mala dcéra sama priestor a syn sám ...prosím o inšpirácie ,predelenie najlepšie skriňou ...ďakujem

gribka1
13. sep 2025

Daj pôdorys.

kacena4
13. sep 2025

nepises pôdorys ale ja som mala oproti oknam dvere takze sme skrine dali do stredu miestnosti, rozdelili svetlo pri dverach bol asi 70cm miesta aby vedeli vchadzat do svojich casti. kazdy tam mal postel a pisaci stol. skrine boli otocene kazda do 1 polizby a boli spokojny. avsak ak maju cca rovnaky vek a su este menší nebudu sa mat kde hrat a prídu o moznost spolocnych zdielani v spolocnej izbe. pri starsich to chapem

katkaseiner
13. sep 2025

nepises aka je velka izba, bud by som rozdelila skrinami alebo kludne sadrokartonom. Ten sadrokartón je samozrejme trvalejší

glorikarebeka
13. sep 2025

Najlepšie sadrokartón,vtedy budú mať súkromie

mima343
autor
13. sep 2025
@glorikarebeka

Najlepšie sadrokartón,vtedy budú mať súkromie

@katkaseiner
@glorikarebeka sme v nájme ,tak nechceme sadrokartón

katica06
13. sep 2025
@mima343

@katkaseiner
@glorikarebeka sme v nájme ,tak nechceme sadrokartón

@mima343 tak ti nezostáva veľa možností. Rizdel nábytokov a vyriešené

mima343
autor
13. sep 2025
@katica06

@mima343 tak ti nezostáva veľa možností. Rizdel nábytokov a vyriešené

@katica06 ano ,len som chcela nejakú inšpiráciu

glorikarebeka
13. sep 2025
@mima343

@mima343 tak možno záves od stropu

katica06
13. sep 2025
@mima343

@mima343 veď daj pôdorys... Takto sa iba tápame v tme

chrobak7
13. sep 2025

@mima343 Pôdorys, rozmery ... bez toho sa nedá nič poradiť.

danielahamar
13. sep 2025

Moji majú predelenu izbu závesom, ten japonský, či ako sa volá, IKEA čo má v ponuke také panely

deninka233
14. sep 2025

My sme rozdelili izbu skrinkou Kallax z Ikei. Tak sme si ju vyskladali, že ide až tesne pod strop.

prdeelka
15. sep 2025

Najprv sa s deťmi porozprávaj či to chcú. My sme deťom rozdelili 6m izbu na dve a oni si to upravili po svojom 😁. V jednej si urobili spálňu a v druhej "obývačku",aby si mali kde vodiť kamarátov

kp7333
15. sep 2025

Tazko radit, ked si nedala rozmer a podorys, kde by boli zakreslene dvere a okna. Z mobilnych rieseni bez vrtania sa pouziva na predelenie uz spominany policovy system Kallax z Ikei.

anonym_127e1e
15. sep 2025

Ak ti majitelia dovolia vrtat do stropu, tak by som izbu rozdelila nejakym panelom, inspiracii je na nete vela (napr. take zvisle dosky) alebo nejakym hrubsim zavesom. To v pripade, ze izba je uzka. Ak je dost siroka, tak pouzila by som ten policovy system z Ikea, kde si kazdy zo svojej strany moze dat do tych odkladacich boxov nejake veci.