icon

Prerod starého na nové

janacha
8. aug 2018

Ahoj baví ma to.

Prerod starého na novéPrerod starého na novéPrerod starého na novéPrerod starého na novéPrerod starého na nové
janacha
autor
8. aug 2018

Tieto staré veci boli odsúdené na vyhodenie. Staré veci majú svoju atmosféru, svoju dušu ...

janulka2811
8. aug 2018

Velmi pekna praca 👍👍👍

janacha
autor
8. aug 2018

Ďakujem. Je pravda že som urputilá a moja rodina má so mnou veľkú trpezlivost. Tie veci na začiatku vyzerajú fakt hrozne ale zatiaľ sme všetko zaradili do domácnosti a veci používame a úplne zmenili atmosféru. 😀

lucpro1
9. aug 2018

@janacha ta komoda je krasna 🙂 to chodis do nejakych bazarov hladat stare kusky alebo ako si sa ku tej komode dopatrala ? muselo byt s tym vela prace. mat aj ja take sikovne ruky, tak si celu domacnost takto zariadim. :D

janacha
autor
9. aug 2018

@lucpro1predstav si že komodu som zachránila po starkej . Bola v maštali jedovatou zelená
a celú som ju rozmontovala, potom som ju zbavovali farby opaľovaním. Morila proti cervotocom. Sklo a úchytky sú nové. Nafarbila. Musela som si vydupat, aby som ju dala dnu
Muž sa bál aby tam neboli cervotoce. No a teraz tam vecičky nas najmladsi. Mali sme ho 15 rokoch. Zmenila atmosféru. Teraz najnovšie som robila stoličky. Boli vyhodené a od farby. Tu tyrkisovu má Jurko v izbičke . Ale sú to náhody. A asi som urputilá lebo na začiatku tie veci vyzerajú fakt hrozne. Skús to nic nepokazís. V dedine.ludia raz za rok vyhadzujú veci nábytok. Skús niečo nájsť.

vlasica19
9. aug 2018

@janacha a to si si vsetko vycitala na nete co s tym spravit a ako to osetrit? mame u starych rodicov na povale taky krasny stolcek dreveny a uz neraz som rozmyslala nad tym ze ho zrenovujem, len ma odradza to, ze ho nebodaj zle osetrim to drevo a mi to zhnije.

janacha
autor
9. aug 2018

Áno. Pomaličky postupne. Samo ťa to bude viesť. Myslím že cítiš to volanie. Nemáš čo pokaziť. Iba ak že dedičstvo bude žiť naďalej s vami.

ink
14. aug 2018

Wau! To je perfektné! Si veľmi šikovná a trpezlivá 🙂