Rastúca detská stolička NOMI Stokke
Ahojte. Prosím Vás, používali ste niektorá rastúcu stoličku NOMI, zn. stokke? Ste spokojné? Prípadne iné rastúce stoličky (od narodenia - ako lehátko, po vyšší vek), s ktorými ste boli spokojné? Nie plastové, niečo, čo nevyzerá ozrutne a nehrá 20timi farbami 🙂 ďakujem vám
@petamich cenovo je to rovnaké, ale táto nomi sa mi vzhľadovo páči viac 🙂 ale aj tá tripp trapp je pekná, ja tie plastové nemožem ani vidieť. Kupovali ste k tomu aj napr to príslušenstvo new born? Je to pálka, ale je to na dlhé roky
Pozri Hauck Alpha plus. Porovnatelny „vykon“ ako Tripp Trapp, polovicns cena. Uz ju mame 4 roky (pd narodenia) a este dlho budeme mat
@gladys_07 Ďakujem za tip, popzerám aj túto 🙂
Na mna ma Nomi sialwny dizajn 😀 mame Stokke trip trap, som spokojna, kupovala som s newbornserom vraj zdarma a ten baby set na sedenie a pultik na bazare. A pultik ani nwpouzivame, stolicka je prirazena ku stolu
@kitycat 😁 a mne sa to práveže páči, že je to také iné 🙈 a mám v takom jednoduchšom duchu aj ladený dizajn domu, taj by sa aj hodil. Ale teda mne stačí počuť, že to nie je len značka, na ktorú sa platí, ale tie produkty sú aj funkčné
Ak nechces tripptrapp, tak pozri cybex lemo. U nas sme s nou spokojni vsetci. Tripptrapp mi nesedelo do interieru.
Autorka ano, dokupovali sme aj to vybavenie ale to uz napr. sa dalo pekne zohnat pod rukou a aj predat potom 🙂
Tak to Nomi by som veru nedala 😂 na takyto dizajn som nedozrela ale tak, ak sa tebe paci preco nie
Mame Tripp Trapp dve stolicky, starsia ma uz 12 rokov a su stale v pouzivani, vyborna investicia.
@luckajozko21 fakt? Ja som túto pozerala, aj vzhľad mi sedí, len ja som nie úplne stotožnená so značkou cybex 🙈 ale pozerala som aj túto. Máš k tomu aj všetko príslušentsvo prosím ťa? Mňa zaujala táto čierna 🙂 https://www.brendon.sk/cybex-lemo-2-gold-4-in-1... chcem to aj hlavne pre bábätko.. a na všetkých stránkach to majú tak zvláštne rozpísané, vlastne netuším, čo všetko je v tej cene
My máme čiernu Cybex Lemo 2. Tripp trapp je dizajnovo ohavná, žiaľ 🫣 so Cybex sme spokojní nad mieru, prepracovanie, dizajn, možnosť si ju zostaviť podľa preferencie. Za mňa top kúpa.
@malaopicka veru, ani mne sa teda vôbec nepáči 🙂 a mali ste k tomu všetko príslušnstvo? Aj to ležadlo pre bábätko?
Mame verziu lemo 3v1 (cize stolicka+pultik+sedatko pre mensie dieta), kedze sme ju kupovali az okolo roka ako nahradu za maxicosi moa 8v1 (v ktorej sa zacal odsuvat od stola a chybalo malo aby sa prekotil dozadu. To sa v Lemo ani Tripp proste nestane). Pultik nepouzivame lebo dieta je s nami pri stole. Nemame ani polstrovany vankusik, ani popruhy na upevnenie, ani ostatne blbosti.
Baby set - akoze realne toto pouzijes tak pol roka, ak budes mat stastie a dieta ti tam bude chciet byt. Mozno vobec. Ja tak mam babybjorn - prve dieta pohoda spolu sme varili v kuchyni..., druhe dieta ani za svet tam nechcelo byt - max sme vybavili 10min prikrmov a hotovo. Tuto cast by som kupila bazarovu.
K tomu co si poslala, ak to budes chciet aj ako hojdacie kresielko, tak budes musiet dokupit este toto https://www.brendon.sk/cybex-lemo-2-gold-bounce....
@luckajozko21 jasné, ale tento baby set beriem ako hop alebo trop, nezistím, kým nevyskúšam 🙈 len páči sa mi, že ho možeš mať vo výške, napr to babybjorn (ktoré som mala ako prvé vybraté) je na zemi. Ale ako hovorím, ja naozaj neviem, toto som nikdy neriešila, len ma to zaujalo, že je to na x rokov tieto rastúce stoličky. 🙂
Nie mali sme už 4 iné ležadlá, tak toto sme nekupovali. Začínali sme baby setom. Ale ležadlo si vieš dať aj zvlášť na stojan a používať mimo stoličky. My sme miesto toho dokúpili k stoličke vežu.

My sme mali a stale mame Stokke Tripp Trapp a podla mna naozaj stala za tie peniaze 🙂