icon

Riešenia pre optimálne usporiadanie postelí v detskej izbe

svetlonos
5. aug 2025

Ahojte,
chcela by som vás poprosiť o zopar rád ohladom sacieho priestoru v detskej izbe.
Naše 3 deti majú 6 - 2,5 a pol roka. Večer ich uspaval starsie dve muz. No asi mesiac ma ten 2,5 rocny separacnu mama krízu 🫣. Potrebujeme vyriešiť teda optimálne spanie - postele.

Teraz ma starsi takú poloposchodovu postel z ikei - kora model. Spava len na matraci dole, mladsi este v cestovnej postieľke.

Potrebovali by sme vhodné riešenie = 3 prízemné postele aby nezabrali veľa miesta a boli pohodlné, avšak aj rýchlo spratne. Koli setreniu miesta cez den. Detská izba je pomerne priestranná.

Deti padnú aj z matrace a preto nemôžu soat na normálnych vrchných posteliach. V noci "cestuju". Nedávno som im dala na zem len chránič na matrac aj z toho sa skotulali na zem.

Možno sa nájde niekto silne múdrym riešením, bola by som rada. Zopar nápadov mame, no nie su uplne idealne.
Plán by bol taky, ze by som uspavala ja a zároveň aj s babom lezala pri starších deturencoch.

andrea_82
6. aug 2025

Nas tiez este cestuje po posteli, tak sme kupili bocnu zabranu. Ma normalnu postel 90x200 a tato zabrana sa spodnou castou zasunie pod madrac.

svetlonos
autor
6. aug 2025
@andrea_82

Nas tiez este cestuje po posteli, tak sme kupili bocnu zabranu. Ma normalnu postel 90x200 a tato zabrana sa spodnou castou zasunie pod madrac.

@andrea_82
ďakujem, vyskúšame 🙂