Skúsenosti s posteľami Domček
Ahojte mamicky. Ake mate skusenosti s postelami Domcek? Oplati sa takato postel? Paci sa mi ale bojim sa aby sa casom maly neudieral do vrchnych dosiek. Je to dost velky vymyselnik a urcite bude postel riadne skusana. Popripade ma tato postel este nejake negativa?
Ahoj synovi takýto domček postavil muž a urobili sme ho naschvál vysoký a veľký ( na rošt s matracom 90x220) cm, aby ho mal už na dlhšie. Syn tam spinká zatiaľ len cez deň, v noci je ešte pri nás, ale páči sa mu tam. Rozmýšľam objednať takú zábranu, ktorá sa dá upevniť aj na veľkú posteľ a pomaličky ho tam zvykať spať aj v noci. Negatívum to u nás nemá žiadne.
@lenuska9999 a taktiež máme z masívnych hranolov, žiadna tenká drevotrieska, takže verím , že aj dlho vydrží. Vyšiel nas aj lacno, lebo rošt a matrac sme použili z polovice našej predošlej manželskej postele a drevo nás vyšlo na nejakých 60 eur + farba na detský nábytok a lak cca 15.
@simona92101 u koho ste davali ju robit a kolko vas vysla?
@lenkapesko miestny stolar,300e.
Ja som kupovala na stranke www.benlemi.sk. brala som uz vacsiu aby ju mal syn na niekolko rokov. Je z nej uneseny 🙂
@simona92101 prosim viete mi poslat konatkt na stolara? Dakujem
My máme naopak menší rozmer, keď už bude školák, prerobíme celú izbu na študentskú, predpokladáme, že už nebude chcieť domčekovu posteľ, ale ktovie zatiaľ je z nej unesený :D inak ju vyrábal manžel, zo zvyškového dreva zo stavby ;)
@jannka89 aká je prosím vás vysoká? 🙂 na internete su od 120-150 cm a človek nevie do čoho ísť 🙂

@lenkapesko dcerka ma 22m,postel testuje uz par dni,je z nej unesena.tym ze je postel dospelackych rozmerov,tak ani pri postaveni v nej sa nema kde udriet.jedine teda ze by spadol na bocne hranoly.vymyslaniu dietata sa zabranit neda,udriet sa moze aj v normalnej posteli🤷♀️ my sme davali robit u stolara z masivnych hranolov,tie drevotrieskove co ponukaju na nete by som nekupovala..