Skúsenosti so stoličkou Enock pre prváka?
Ahojte akú máte skúsenosť s touto stoličkou avšak pre prváka ?

Nie je to to stolička pre malé deti na kŕmenie?
@patka06 je od 6 mesiacov do až 30kg co je cca 10 rokov. Používajú sa na kŕmenie a neskôr pre školákov. Jedna stolicka tak vydrží dlho 🙂 len ja som o nej nevedela skôr takže by som ju kúpila čisto pre prvaka
Nemám skússenost, ale teda mne sa všetky tieto stoličky zdajú nepohodlné
Aktuálne máme v rodine prváčku, na takejto stoličke by sedieť nechcela.
Ja mám podobnú je to značka Jitro, malý ju má od 3 rokov teraz má 7 a používa ju aj 10 ročná dcéra aj ja si tam občas sadnem😌, podľa mňa je super, pevná aj pohodlná, ja som nechcela otacaciu stoličku pre deti. Jediná nevýhoda je, že sa dieťa nevie samé prisunut k stolu
@patka06 možno sa nezdá no je omnoho "zdravšia " pre deti ako tie klasické pohodlné a otáčacie. Dá sa to jednoducho vyriešiť podsedákom. Dokonca drahšie značky ho k stoličke dávajú automaticky 🙂
Hlavne s ňou dieťa nevie samostatne hýbať - presne ako píše mamička vyššie.
Nemusí byť nutne otáčacia, ak to niekomu nevyhovuje, ale rozhodne by mala mala byť ľahká, aby si s ňou dieťa poradilo.
@patka06 to my až tak nevadí,, ma viac benefitov ako minusov.. mne ide hlavne o to ze je tam opierka na nohy takže dietatu nevysia dole. 🙂 ale 100 ľudí 100 chuti,, za mňa kolieskové určite nie napríklad 🙂
Teraz ešte pozerám, či je výškovo nastaviteľná
To je pri detských stoličkách dôležité
@patka06 ano samozrejme. Aj sedák aj opierka nôh 🙂
Aj my mame Jitro ako je vyssie spomenute, nosnost ma cez 100kg, je naozaj pevna, pouzivame ju dennodenne 5 r a nje je vobec vykyvana ani uvolnena. Budeme kupovat dalsiu
Máme podobný typ od Stokke. Perfektná stolička pre správne a zdravé sedenie. Opierka nôh a správne nastavenie sedu je veľmi dôležité pre prvé pokusy o písanie… budem ju kupovať aj druhému.

Ja sa iba pripnem ak môžem 🙏