Skúsenosti so stoličkou Enock pre prváka?
@patka06 je od 6 mesiacov do až 30kg co je cca 10 rokov. Používajú sa na kŕmenie a neskôr pre školákov. Jedna stolicka tak vydrží dlho 🙂 len ja som o nej nevedela skôr takže by som ju kúpila čisto pre prvaka
Nemám skússenost, ale teda mne sa všetky tieto stoličky zdajú nepohodlné
Aktuálne máme v rodine prváčku, na takejto stoličke by sedieť nechcela.
Ja mám podobnú je to značka Jitro, malý ju má od 3 rokov teraz má 7 a používa ju aj 10 ročná dcéra aj ja si tam občas sadnem😌, podľa mňa je super, pevná aj pohodlná, ja som nechcela otacaciu stoličku pre deti. Jediná nevýhoda je, že sa dieťa nevie samé prisunut k stolu
@patka06 možno sa nezdá no je omnoho "zdravšia " pre deti ako tie klasické pohodlné a otáčacie. Dá sa to jednoducho vyriešiť podsedákom. Dokonca drahšie značky ho k stoličke dávajú automaticky 🙂
Hlavne s ňou dieťa nevie samostatne hýbať - presne ako píše mamička vyššie.
Nemusí byť nutne otáčacia, ak to niekomu nevyhovuje, ale rozhodne by mala mala byť ľahká, aby si s ňou dieťa poradilo.
@patka06 to my až tak nevadí,, ma viac benefitov ako minusov.. mne ide hlavne o to ze je tam opierka na nohy takže dietatu nevysia dole. 🙂 ale 100 ľudí 100 chuti,, za mňa kolieskové určite nie napríklad 🙂
Teraz ešte pozerám, či je výškovo nastaviteľná
To je pri detských stoličkách dôležité
Aj my mame Jitro ako je vyssie spomenute, nosnost ma cez 100kg, je naozaj pevna, pouzivame ju dennodenne 5 r a nje je vobec vykyvana ani uvolnena. Budeme kupovat dalsiu
Máme podobný typ od Stokke. Perfektná stolička pre správne a zdravé sedenie. Opierka nôh a správne nastavenie sedu je veľmi dôležité pre prvé pokusy o písanie… budem ju kupovať aj druhému.

Ja sa iba pripnem ak môžem 🙏