icon

Sniglar Ikea - detská postieľka

edien
13. máj 2022

Máte niekto,je ok?

amelie2017
13. máj 2022

My sme ju mali pri dcere a som rada, ze sme zvolili prave tuto, kedze v nej spala asi 5 krat 😂 je to uplne zakladna postielka, nedaju sa vybrat tycky, neda sa dat nizsie jedna bocnica, neda sa dat prec cela jedna strana, ale ak chces cisto postielku, svoj ucel splni. Po 2 rokoch, co nam stala v spalni sme ju predali. Pri synovi mame prakticky rovnaku, len sa da odstranit cela jedna strana a urobit z nej akoby mini postel. S kvalitnym matracom je ok.

edien
autor
13. máj 2022

@amelie2017 toto mi vôbec nedošlo,že sa to nedá dať preč. I keď je to dôležité?Som prvorodicka tak neviem absolútne.

amelie2017
13. máj 2022

@edien ze sa jedna bocnica neda odmontovat problem nie je. Aj tak uz ide dietatko okolo 2 rokov do velkej postele. To, ze sa neda dat bocnica nizsie moze byt problem, ak si nizka alebo mas problem s krizami. Lebo ked das matrac dole, treba sa naozaj vela sklonit. Ja som vysoka a nemam s tym problem. Ale ak mas okolo 160 cm, moze to byt narocnejsie polozit spiace dietatko az dole.

marzuz89
13. máj 2022

@edien mame podobnu z Ikei, tiez ale taku, kde sa nedaju vyberat tycky, a neda sa zosuvat jedna bocnica. Ani nebol moj ciel, aby to slo. Vyhovovala a vyhovuje nam perfektne, obidve deti spinkali vyhradne v nej, aj v nej zaspinkavali/ zaspinkavaju, tak neukladam spiace dietatko na tu spodnu polohu, ze by to bolo pre mna narocne. Aj starsi syn si normalne lazkal sam, len som ho tam vlozila. Za mna urcite ano a aj cenu ma vybornu

edien
autor
13. máj 2022

@amelie2017 no to si teraz vystihla veru. Mám 163cm a problém s krčnou a ramenom 🙄

edien
autor
13. máj 2022

@marzuz89 veď to,že má dobrú cenu a presne sa hodí aj k nábytku čo mám v spálni tiež z Ikei no uvidím..

andreatytler
14. máj 2022

@edien My ju mame a sme velmi spokojni. Tu kde zijem sa postielky s pohyblivou bocnicou uz ani nesmu predavat koli bezpecnosti, takze mne to vobec nevadi.
Paci sa mi ze je velmi vzdusna a je tam dobra ventilacia, kedze tie tycky su tenucke. Dieta s o ne vedelo dobre chytit, ked si trenoval statie a vytiahol sa za ne do stoja. Dieta sa moze cez tycky pekne pozerat a mozes cez ne aj prestrcit ruku ak potrebujes. Ja som praveze citala recenzie o postielkach co maju plnu stenu na tej casti kde je hlava a nohy a vela ludi sa stazovalo, ze deti sa naucia do tej stenykopat a kedze je to plna plocha, je to hlucne ako bubon. Predsa len bubnovanie do ticiek nie je tak hlucne.
Jedinnu zlu vec co som o nej citala bolo to ze sa drevo lahko odlupuje ked ho deti ogryzavaju a tie triesky nie su bezpecne. My se dali na vrch silikonove listy a nic neohryzal.
Ozaj a este tie skrutky co drzia rost su len take tenke sroubiky a zda sa ze to nemoze fungovat, ale uz v nej spi 2 roky a rost sa nikam nepohol. Ale zase neskace tam ako na trampoline.
Investujte do kvalitneho matraca. Postielku kupte len zakladnu.

edien
autor
14. máj 2022

@andreatytler ďakujem za príspevok. Áno aj mne sa páči to že je vzdusna. Matrac mám vyhliadnutú tiež z Ikei za 89,90 sú tam dobre recenzie ja mám tu v blízkosti len JYSK a tam sa mi tie matrace nejak nezdali. Škoda,že Ikeu mám ďaleko,ale zas všetko čo som odtiaľ objednala super slúži aj to ma pekný dizajn.

andreatytler
15. máj 2022

@edien Ja som zanieteny milovnik Ikei. Ja tam chodim na cely den sa zrelaxovat. A potom dasli relax pri montovani toho nabytku... milujem to.
Ja by som sa prestahovala ak by som musela cestovat daleko do Ikei...😀

edien
autor
15. máj 2022

@andreatytler presne aj ja😂aj obliečky a plachty nechcem iné. Dom už máme zariadený no potrebujem este jeden asi..nech sa vybláznim😂😂

andreatytler
15. máj 2022

@edien Ale ved coskoro budes zariadovat izbu pre dieta a ako bude rast bude potrebovat ine zariadenie. Tam mas kopec prilezitosti na dalsich 15 rokov.🙂

domi995
15. máj 2022

@edien ahoj 🙂 tiež sme ju mali (aktuálne je v pivnici) a tiež mám podobnú výšku ako ty..do takého 6-7 mesiaca (aj dlhšie) budeš mať rošt hore, takže to zohynanie nie je taký problém.. tiež sa mi aj vďaka nej začala rýchlo stavať na nohy :D až neskôr sme ju dali do tej spodnej polohy, takže rovnako odporúčam 🙂