Tipy na usporiadanie vnútra školskej skrinky
Ahojte, maminy, mate nejake tipy ako usporiadat vnutro skolskej skrinky u dietata? Dieta tam ma zopar hacikov a to je cele, tak som rozmyslala vlozit tam "policku", nech pridam jednu uroven, pripadne nieco zavesit na hacik, do coho si moze polozit/vlozit zosity? Ak by ste mali aj link na konkretny produkt, sem s nim, prosim 🙂
Dakujem za pripadne rady/tipy/odporucania 🙂
@anonym_autor akú triedu navštevuje dieťa?
@zuzidr 3. rocnik a presny rozmer neviem, no skrinky su v dolnom rade a nad tym je dalsi rad skriniek 🙂
@zuzidr 3. rocnik a presny rozmer neviem, no skrinky su v dolnom rade a nad tym je dalsi rad skriniek 🙂
@anonym_autor tak jedine klasické plastové zakladače. Alebo plastový košík.
takéto niečo mi napadlo
Alebo odmeraj skrinku a kúp jeden plastový, alebo papierový box.
Povedz to ucitelke a skolnik navrta,neviem si predstavit,ze v skole budes saskovat zo skrinkou.Naozaj max tam dat nieco take ako na obrazku.Alebo len vlozit nieco ak su tam uz predvrtane diery ale aj to budes musiet dosrobovat klincekmi.Radsej popros toho skolnika.
Dakujem za vsetky napady. https://www.ikea.com/sk/sk/p/variera-predelovac... alebo nieco na tento sposob?topanky dole, na policke moze mat zakladac, pripadne si polozit vrecusko s telesnou
a co v skrinke vlastne bude mat?? ved je to skrinka na topanky a vetrovku. co giac v nej chcete mat?? zosity ma mat v taske. telesnu určí triedna kde si ju vsetci budu odkladať
a co v skrinke vlastne bude mat?? ved je to skrinka na topanky a vetrovku. co giac v nej chcete mat?? zosity ma mat v taske. telesnu určí triedna kde si ju vsetci budu odkladať
@anonym_b6ce0f ako kde, u nas maju deti tiez vsetko v skrinke, aj telesnu, aj knihy a zosity, ktore neberu domov. Ale nasi to maju všetko na jednej kope 🙂
Ma zopar zositov, co si nepotrebuje brat domov v dany den, tak si to bude nechavat tam, aj telesnu
@anonym_b6ce0f
Naši majú v skrinke zakladače na učebnice a zošity, vrecúško na telesnú a kufrík na výtvarnú. Ale majú malé štvorcové skrinky na chodbe vedľa triedy. Vetrovky a topánky si nechávajú v šatni vo vestibule.

@anonym_autor akú triedu navštevuje dieťa?