icon

Výber postele do detskej izbičky

22. nov 2025

Ahojte , chceme zariadiť detskú izbu pre syna a vyberáme akurát posteľ… bude prechádzať z postieľky do novej klasickej detskej. Neviem na základe čoho sa odraziť - máte nejakú overenú konkrétnu posteľ doma , s ktorou ste spokojne ? Pošlete konkrétne tipy ? Moja predstava je niečo na spôsob tej ,ktorú pripadam - čo sa týka estetiky, zatiaľ neriešim či biela či drevo … no zaujímajú ma aj konkrétne vyskúšame produkty, z kade ste kupovali , kde sa oplatí najmä kvalitatívne .. . Ďakujem vám 🤍

Výber postele do detskej izbičky
anonym_904a80
22. nov 2025

@anonym_autor niečo podobne sme si dali vyrobiť u stolára. Keď som hladala v obchodoch kvalitnú tak ta cena bola porovnateľná. Tie bočnice - alebo ako to nazvať sa dajú dať dole. Keď ma to prestane baviť alebo podrastú a nebudem to tam chcieť tak to odskrutkujeme

autor
22. nov 2025
@anonym_904a80

@anonym_autor niečo podobne sme si dali vyrobiť u stolára. Keď som hladala v obchodoch kvalitnú tak ta cena bola porovnateľná. Tie bočnice - alebo ako to nazvať sa dajú dať dole. Keď ma to prestane baviť alebo podrastú a nebudem to tam chcieť tak to odskrutkujeme

@anonym_904a80 ďakujem a aký rozmer postele máte ? Syn ma rok, zatiaľ je s nami v spálni ale chceme si tu izbičku už vopred zariadiť .. nechcem veľké ale zároveň ani tie malé aby z toho rýchlo nevyrastol.

anonym_904a80
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_904a80 ďakujem a aký rozmer postele máte ? Syn ma rok, zatiaľ je s nami v spálni ale chceme si tu izbičku už vopred zariadiť .. nechcem veľké ale zároveň ani tie malé aby z toho rýchlo nevyrastol.

@anonym_autor neviem presne ale je to štandardná dospelacka veľkosť. To nám aj ten stolar odporúčal aby sme ai vybrali nejakú typizovanu aby nebol problém zohnať matrac

biba_18
22. nov 2025

tiež ako píše @anonym_904a80 - my sme ale kúpili “poschodovú” z masívu, keď bol puberťák odrezali sme nohy a dali dole zábranu - a tú posteľ využívame doteraz. rozmer 90x200

anonym_9ed923
22. nov 2025

Ako sa v tejto posteli prejavuje pedagogika pani Montessori ??

biba_18
22. nov 2025

@anonym_9ed923 montessori postele nemajú nožičky…

biba_18
22. nov 2025

inak, ale keď kúpiš montessori posteľ - dajú sa kúpiť také aby sa dali potom primontovať nohy?

anonym_8d8142
22. nov 2025

My mame 160x80 je to super veľkosť pre dieťa lebo počítam s tým že okolo 10-12 r sa bude prerábať cela Detska na “velkacsku” takze za mňa osobne rozmer 200cm je zbytočných ale keď nie je na vyber tak nevadí 😊 objednala som niečo podobne ale domcekovu nie je zlá ale keby mám kúpiť znovu tak určite zo stránky benlemi tie postele stoja ale sú kvalitne, a určite s úložným priestorom toho nie je nikdy dosť (alebo s pristelkou - pre rodiča/surodenca)

kitycat
22. nov 2025

Ak mate luxus priestoru, tak kludne nejaku 120x200, aby ste mali aj vy miesto pri spolocnom uspavani, chorobe a tak

anonym_a62f5a
23. nov 2025
@anonym_8d8142

My mame 160x80 je to super veľkosť pre dieťa lebo počítam s tým že okolo 10-12 r sa bude prerábať cela Detska na “velkacsku” takze za mňa osobne rozmer 200cm je zbytočných ale keď nie je na vyber tak nevadí 😊 objednala som niečo podobne ale domcekovu nie je zlá ale keby mám kúpiť znovu tak určite zo stránky benlemi tie postele stoja ale sú kvalitne, a určite s úložným priestorom toho nie je nikdy dosť (alebo s pristelkou - pre rodiča/surodenca)

@anonym_8d8142 v 12 rokoch by bola 160 cm veľká postel môjmu synovi krátka

christina_petrikova
26. nov 2025

@anonym_autor my sme mali taku podobnu postel, ako si dala aj fotku, kupovali sme ju v Kondele a bola dobra. teraz som pozerala, ze maju aj nejaku s nastavitelnou dlzkou, tak skus pozriet aj u nich😉🙂

pupavocka101
Včera o 04:52
@christina_petrikova

@anonym_autor my sme mali taku podobnu postel, ako si dala aj fotku, kupovali sme ju v Kondele a bola dobra. teraz som pozerala, ze maju aj nejaku s nastavitelnou dlzkou, tak skus pozriet aj u nich😉🙂

@christina_petrikova ahoj, prosim ta a kvalitovo su dobre od nich postele? V novom roku by som chcela nasej Eli menit postel, lebo ma taku staru a pozerala som, ze maju celkom pekne, vedela by som vybrat len sa trochu tej kvality obavam. Dakujem za radu

christina_petrikova
Dnes o 05:25
@pupavocka101

@christina_petrikova ahoj, prosim ta a kvalitovo su dobre od nich postele? V novom roku by som chcela nasej Eli menit postel, lebo ma taku staru a pozerala som, ze maju celkom pekne, vedela by som vybrat len sa trochu tej kvality obavam. Dakujem za radu

@pupavocka101 kvality sa vobec nemusis obavat, maju dobre postele, su kvalitne a pre deti uplne postacujuce ale kludne aj pre dospelych. ja nemozem na ich kvalitu nic zle napisat, nakolko mame od nich viac veci.