Haglundova päta

zuzananina
24. máj 2013

ahojte.Chcem sa spýtať a aj poradiť ma niekto skúsenosti s hagundovou pätou u dieťaťa. 11ročný syn ma stým problémy a tento týždeň nam to aj potvrdil ortopéd.

matata1
8. jún 2014

ahoj máme ten istý problém,,,zakázali nám športovať,telesnú výchovu,,,,,ale nič to nevyriešilo, akurát syn pribral čím je ťažší a je to horšie keď viac chodí nohy mu puchnú a stále sa sťažuje že ho to bolí,,,,bojím sa aby si nepoškodil nohy a chrbticu,,,dostala som radu že potrebuje rýchlo vyživiť šlachy aby sa mu uzavreli štrbinky v päte tak idem hľadať nejaké prípravky v čínskej medicíne najskôr a nového dobrého ortopéda...

le4
8. jún 2014

Ahoj, treba zabezpecit vhodnu obuv, lebo to je casto pricina (tlak tvrdej obuvi), mozu pomoct protizapalove lieky, lad na opuch, a treba cvicit cviky, aby sa achilova slacha neskratila. (No nemam osobnu skusenost)

petoba007
23. aug 2015

Mam 10 rocneho futbalistu s plochymi nohami 2. stupen. Nam pomohli vlozky s odlahcenim paty Schwartzovym kruzkom s makou patou do tenisiek . Do kopaciek silikonova pata plus dorobil som mu tensiu napodobeninu vlozky s vystielkou priecnej a pozdlznej klenby. Rano pred turnajom s bolavymi patami som ho obuval do takto uravenych kopaciek zo slovami ty budes vecer plakat ale vecer po turnaji povedal uz ma nebolia. Toto nam skutocne pomaha. Ak si vlozky neda bolest sa vrati.