1,5-ročné dieťa má 78 cm
Dobrý deň, moje 1.5rocne dieťa má 78cm a nepresiahlo ešte 10kg. Podla rastovych tabuliek je pod normou. Nasa doktorka je dlhodobo PN, asi budeme musiet zmenit, nakolko nemame tym padom ani naplanovanu poradnu. Boli ste na tom niekto podobne? Vďaka.
@lenvam pôrodná hmotnosť bola 3600g, 50cm. Bol kojeny ano, nedávno som ukončila kojenie. Nie je moc veľký jedak...
Moj je na tom podobne. Este nema ale pol roka. Ale narodil sa vyse 3kg a 52cm,teraz mal na poradni obdobne. Chuti mu jest,takze neriesim. :D Nepije vsak uz mlieko.
Tiež sa mala narodila 3590 a podobne vážila, stále je podpriemer ma 15,5kg a 5 rokov, je ale najvyššia z triedy, krvne testy ma v poriadku, neviem kde je problém 😅
No niekto ju musi zastupovat zo zakona. Nasa bude mat 9.1. 18m ma 80cm a 11kg ale starsia v jej veku tiez mala cca 9kg a mala ich straasne dlho,teraz ma 5 a polroka a ma 16,5kg nie je moc velky jedak doteraz.
Naša skoro trojročná žižala ma 94cm a 13,5kg 🙂 v roku a pol mala 9,4kg a je úplne OK, nemajte stres 🙂
Ahoj. Moja malá teda nemala ani 3 kg ale v roku mala 7 kg, v 2 rokoch 9 kg. Išlo to pomaly asi do 5 rokov. Jedlá dobre ale pripadalo mi že má väčší výdaj ako príjem. Chodili sme na gastro asi do 4 rokov a nič jej nezistili. Okrem toho aj veľa ďalších vyšetrení a nič. Teraz má 10 rokov a váži 36 kg a má 143cm. Netreba sa stresovať . Syn sa narodil mal 4 kg. On zase priberal dobre no teraz má 12 rokov a má 150 CM a 35 kg.on je ako prútik. Dcérka ho už predbehla. Jedia všetko, moc nemusia mäso ale zjedia ,ale milujú všetko ovocie a zeleninu .
Neboj. Moja mala ako rocna 9 kil. Ja vraj 8.
Ked som sla do skoly nemala som ani 19kg
No bola som zly jedak. Tooo sa vcul povedat nedá
na 1.5-rocne dieta to nie je extrem. Kazde dieta je ine,keby vsetky rastli podla tabuliek,ako by to vyzeralo? Prilis umelo,nemyslis? Moj 2.5-rocny mal stale okolo 11 kg. Ale videla som na nom,ze mu nic nechyba,len mu dobre travilo. Skus sa nestresovat kazdou malickostou. Ved doktorka keby videla,ze nieco nie je v poriadku,by to isto riesila.
Ja som práveže není typ, ktorý by sa príliš stresoval, mozno teraz tie sviatky keď to niektorí múdri členovia rodiny spomínali plus v okolí samé veľké deti... ďakujem za odpovede, aspoň viem, že sú aj iné také detičky 🙂
Jasne ...no stres 😁 Moja má 76 CM ,dnes 18 mesiacov a nejakých 9 kíl ,doteraz je dojcena na požiadanie ..jedna nie je ktovie aký ..akože ..stále niečo žužle ,ale nespapa toho veľa ,dosť si vyberá ,čo bude a čo nebude jesť .V okolí sú takmer všetci rovesníci o dosť väčší a ťažší ,ale.my sme obaja nízky ..a ani nie sme nejakí ťažkí ..pôrodná váha bola 3250g
Treba vychadzat z viac info. Napr.aj to, ci si ty, otec a ina rodina vysoka, ci nie. A hlavne, riesit to ma mudr., urcite nejaku mate, aj kedvasa je pn.
Na tvojom mieste by som nestresovala, určite jej nič nechýba 🙂 moja keď sa narodila bola malinka, nemala ani 3kg a 48cm, najmenšia v porodnici a teraz? Ma 2r,4m a už ma 15kg a skoro 100cm. My sme aj s manželom vysokí tak predispozicia tam je
Moja ma dva roky a 8.500 kg
V pohode, ja mám doma tiež malé pivo 😁 rok a 9 mesiacov a má nejakých 80 cm len a necelých 11 kg

Aka bola pôrodná váha,veľkosť? Kojene?