10-mesačné dieťa celý deň plače a je podráždené
Ahojte, 10 m dcerka je posledne dni uplakana, dnes ale extrem , nicim som ju nedokazala zabavit stale plac za kazdu drobnost az to vystupnovalo do neutisitelneho placu tak som sa rozhodla pre Panadol kedze jej idu momentalne zuby, a este pred tym som dala Camiliu...Ale ziadna zmena, 2 hod. potom sme ju sli kupat a zas strasny rev, nicim nemozne ju zabavit...Keby to boli zuby panadol by pomohol nie? Fakt neviem co s nou pospedne dni, uz som skusala davat castejsie MM kedze z prikrmov moc nezje, tak ze ci neni hladna, skusala som brusko masirovat ale z toho tiez len rev, nevyzerala ze by chcela tlacit(vcera mala trochu problem sa vykakat)....nejake rady? mame zajst k dr. ked to neprejde? inak znaky choroby nema, len tie zuby jej idu urcite...
Budu to zubky. Deti su vtedy velmi umrncane, nechcu jest, tajze su aj podrazdene od hladu
@lilyianka
@zorkahorka tak to by hadam ten panadol s homeopatikami zabral nie? citali ste vobec moj prispevok ? 😮💨btw. dentinox je nic..to mi zlize akurat tak este ani ruku nedam do ust...
@autorka homeopatiká su slabilinkeeee. Boleli ta uz zuby niekefy? Pomohol ti na to panadol? Ona je podrazdena aj od hladu. Musis to pretrpiet. Deti sa vtedy rady nosia na rukach, chcu byt pri mame
Camilia je uplne slabá,to ti píšem z vlastnej skúsenosti. Panadol podla mňa tiež. Keď už chceš dať niečo na bolesť tak miesto Panadolu daj Nurofen.
Ja som skúšala všeličo možné na zuby a u nás zabral len dentinox
@zorkahorka no predstav si ked som mala po vyberani 8ciek velku dieru tak ano panadol pomohol, od tej neskutocnej bolesti, cize pochybujem ze na prerezavanie by jej to nepomohlo....ano homeopatika su slabe, ale zatial nam stacili...
Autorka a ty sa mi zdas tiez podrazdena...
Mojej dcére Panadol až tak nepomáha. Dentinox bol tiež slabý. Dobrou kombináciou bol Nurofen+ Camistad. Tiež si myslím, že to budú zuby. Nemá zvýšenú teplotu?
Moje dieta z camilie bolelo brucho. Vzdy aj riedke kakal po uziti. Mozno ju tiez boli brusko.
A inak suhlasim s vyssie napisanim. Panadol nie je tak dobry proti bolesti ako nurofen.
@lalala94
@beata_k dakujem za nazory, to ste fakt davali kvoli zubom Nurofen ? On je zas taky silnejsi, preto som ten nechavala pre pripad nudze...a ja normalne nedavam lieky, ani zatial nebolo treba kvoli zubom (uz ma 6 prerezanych), len som si uz nevedela rady a teda nezda sa mi to aby ten panadol nemal vobec ziadny efekt , aspon by som cakala ze bude kludnejsia o cosi....
@lalala94 zvysenu teplotu nema, ani nemala zo zubov zatial...preto som aj nechcela davat lieky...
Pamadol je skôr na teplotu, nie na bolesť. Proti bolesti je lepší detský nuropfen. Nám zabral Nurofen+dentimox
Chapem,ze to mate narocne a si z toho prirodzene nervozna ale prskanim na baby co ti radia si nepomozes.. a toto je tiez jedna mozna pricina (k tym zubkom a hladu s cim suhlasim)ze mala citi nervozitu aj z teba. Ak sa ti da,skus vybehnut z domu a vyventilovat,ukludnit sa,a nech z teba mala citi pokoj a podporu. A mehovor mi,ze kludna si,lebo mi daju isto baby za pravdu sudiac len z toho ako pises.. Nervozna by bola kazda z nas,my ti chceme poradit. Lieky od bolesti,ty skludnit,dcerke mnamku napr presnu davku do bruskaze nemusi zubky mamahat a vezmite ju von na ihrisko ktore nepozna nech jej aj hlavicka mysli na ine nez na bolest. Drzim palce
Ano ozaj je nurofen silnejsi. A este jedna rada. Neporovnavaj seba a dieta. To, ze tebe panadol zabral, neznamena, ze aj jej dobre zabera. Kazdy ma v nimanie bolesti ine.

Ak jej idú zuby,kúp dentinox