icon

11 dňový synček sa často pučí a veľa grcká

17. feb 2021

Ahojte. Mám malého synčeka. Má 11 dni. Všímam si na ňom cudne správanie. Často sa puci, je nespokojný, veľa grca, trhá s ním zo spánku,je nespokojny. Zaujímavé je aj to,že sa snaží sám DVÍHAŤ HLAVU😳😳😳😳možno normálne neviem🤷🏻‍♀️. Nemôže mu niečo byt po neurologickej stránke ? Neviem. Keď som paranoidna tak mi tu naložte 💆‍♀️

mirkava
17. feb 2021

Nemoze mat koliku ked sa puči...

autor
17. feb 2021

@mirkava kaka pekne. Včera sme mali akurát malú pohotovosť že prestal ale pomohla som mu.

mirkava
17. feb 2021

Kakat môze pekne, ale po napapani ho môze boliet brusko

autor
17. feb 2021

@mirkava neviem vôbec. Zasa neplače nejak extrémne. Skôr má problém zaspať ale zaspí

mirkava
17. feb 2021

Nieco ho trapi biedacika. Mozno zastavene vetry. Skus pocvicit s nozickami nech si poprdka.

marcellka32
17. feb 2021

Deti sa pucia, mrvia, stonaju, mrnkaju, to je ich pohyb...bolesti ti dá vedieť plačom

mayka730
17. feb 2021

My máme toto iste..

autor
17. feb 2021

@mirkava tiež si myslím. Budí sa zo spánku, stále si strka ručičky do pusinky, skratka nedokáže kľudne spinkať. Som rozmýšľala aj o refluxe.

mirkava
17. feb 2021

Ano reflux by to mohol byt. Skus ho dat spinkat do vyvýšenej polohy

janushka_t
17. feb 2021

Vyzerá to na reflux, daj zvysenu polohu v postielke, vela nos vo zvysenej polohe po papaní a urcite sa porad s lekarkou. My sa s tym trapime, teraz po pol roku sa to zacina zlepsovat.

alja20
17. feb 2021

Po najedeni riadne odgrgnut ho daj a lezkat do vyvysenej polohy koli pripadnemu refluxu