11 dňový synček sa často pučí a veľa grcká
Ahojte. Mám malého synčeka. Má 11 dni. Všímam si na ňom cudne správanie. Často sa puci, je nespokojný, veľa grca, trhá s ním zo spánku,je nespokojny. Zaujímavé je aj to,že sa snaží sám DVÍHAŤ HLAVU😳😳😳😳možno normálne neviem🤷🏻♀️. Nemôže mu niečo byt po neurologickej stránke ? Neviem. Keď som paranoidna tak mi tu naložte 💆♀️
@mirkava kaka pekne. Včera sme mali akurát malú pohotovosť že prestal ale pomohla som mu.
Kakat môze pekne, ale po napapani ho môze boliet brusko
@mirkava neviem vôbec. Zasa neplače nejak extrémne. Skôr má problém zaspať ale zaspí
Nieco ho trapi biedacika. Mozno zastavene vetry. Skus pocvicit s nozickami nech si poprdka.
Deti sa pucia, mrvia, stonaju, mrnkaju, to je ich pohyb...bolesti ti dá vedieť plačom
My máme toto iste..
@mirkava tiež si myslím. Budí sa zo spánku, stále si strka ručičky do pusinky, skratka nedokáže kľudne spinkať. Som rozmýšľala aj o refluxe.
Ano reflux by to mohol byt. Skus ho dat spinkat do vyvýšenej polohy
Vyzerá to na reflux, daj zvysenu polohu v postielke, vela nos vo zvysenej polohe po papaní a urcite sa porad s lekarkou. My sa s tym trapime, teraz po pol roku sa to zacina zlepsovat.
Po najedeni riadne odgrgnut ho daj a lezkat do vyvysenej polohy koli pripadnemu refluxu

Nemoze mat koliku ked sa puči...