12 dňová dcérka má biely povlak na jazyku
Ahojte,viem ze uz tu tato tema bola,ale je starsieho data..chcem sa spytat moja 12dnova dcerka ma biely povlak na celom jazyku okrem spicky.skusala som to vycistit vlhkou plienkou ale nejde to.Myslite ze je to zaba?ak ano co s tym?u takeho maleho baba.dakujem za rady.papat pyta stale,tak asi to neboli
ked sa ti to nepozdava, radsej zavolaj pediatricke, u tak malickeho babatka by som neriskovala vseliake babaske rady a recepty
nasa ma tiez biely povlak ale to ma z mlieka
Biely povlak je niekedy z kokainu. Treba skontrolovať celý dom kde ho malá schováva, dieťa nie je nutné následne trestať keďže to vzbudzuje väčšiu chuť robiť niečo nelegálne 😨

Ahoj, aj moja malá mala žabu tak malinká a infikovala aj moje bradavky; neskutočná bolesť; dostala som fungolon od pediatra a ja som ich brala a tiež som si rozdrvila v materskom mlieku jednu tabletu a potierala si bradavky. Pomohlo. Skuste kontaktovať dr. Pekný deń
Vytriet sódou bikarbónou, alebo ganciankou, tou si môžeš natrieť aj bradavky, aby ste si to navzajom neodovzdavali.
Pozri aj tu v časti ďalšie opatrenia https://dojcenie.wordpress.com/2009/12/08/dojce...
Ale nič nedáš za to, ak to skonzultujes s dr. minimálne po telefone
Treba ist k lekarke a nerobit pokusy. My sme maintiez zabku a dr nam dala na to lieky, ktoryi sa potieral jazycek a pekne to zislo

@deginko mne dr poradila urobiť slabší roztok sódy bikarbóny (vlažná voda a lyžička sódy), do toho namočit plienku a vytriet pusu - stačilo to urobiť raz a zmizlo to.