icon

16 mesačné dieťa má problém s dýchacími cestami

maca1ca
28. sep 2013

mam 16mes.dieta kazdu chvilku chore na dychacie cesty. mali by sme navstivit imunologa? hlavne by ma zaujimali ceny navstev? vie mi niekto poradit?

m_ij_ka
28. sep 2013

@maca1ca a prečo si sa neporadila s pediatrom? Skús mu to navrhnúť, on by ti mal niekoho odporučiť. 🙂

jarabica123
28. sep 2013

@maca1ca A co presne mu je? Ma opakovane sopliky? Aj teploty? Vytery vam dr robila?? Pricinou moze byt aj enjaky bacil,moja neterka tak mala zlateho stafylokoka a pokial sa nevybrali nosne madnde, tak bola od roka vkuse chorucka. Takze moze byt aj to pricinou,ale aj to ako pises ty, oslabena imunita, urcite sa porad z dr, nenechaj sa odpinkat. Davas aj nejake vitaminy? Vitamin C a pod? Moja mala ma tiez 16 mes., my pravidelne davame rakytnikovy olej a zda sa mi, ze je lepsie. Sice nebyva za tak casto chora

maca1ca
autor
28. sep 2013

no ako nahle pride taketo pocasie tak od miminka je v mesiaci 1tyz chora pravidelne, ..sople horucky zle dychanie, chrapcenie. Nasa detska doktorka :( odporucila cebion no a ked bola velmi na tom zle dala jej ventolin tot vsio :/ preto chcem na vlastnu ziadost navstivit imunologa lebo aby bolo dieta co 3tyzdne chore je moc aj na mna :/ stravu ma pestru a papa aj vela ovocia a zeleninky ....preto by ma zaujimalo kolko to stoji a aky je postup

tinki
28. sep 2013

@maca1ca Vyšetrenie u imunologoa/alergologa bolo vždy zadarmo..Ak ti to neodporúča pediatrička, skús sa opýtať sama. Možno čaká, kým ti bude staršia. Výsledky u alergológa sú presnejšie až po druhom roku veku dieťaťa. My sme mali takú skúsenosť so staršou dcérou. Tá bola chorá vždy..nakoniec ale až po treťom roku jej vyšlo, že je alergická na bielkovinu kravského mlieka. A toto nám spôsobovalo neustále nádchy..Do toho aj reflux, skrytý reflux tiež spôsobuje respiračné ochorenia. U nás to tiež bolo zo začiatku len v chladnom období, ale potom už aj v lete..Ešte môžeš skúsiť homeopatiká, ale poraď sa s homeopatom, aby ti našiel ten správny liek. My už sa liečime len takto..keďže nám nikto nevedel pomôcť.