18 mesačná dcérka pokašliava a v noci mala upchatý nos. Aký liek jej pomôže?
Dobrý deň mám 18 mesačnú dcéru je to moje prvé dieťa a prvý krát na ňu asi niečo lezie. Pokašliava počas dňa, nos má voľný no v noci som 1x odsavala lebo sa jej ťažšie dýchalo. Teplotu nemá (36,7 to je jej klasika) neviem či volať doktorke, asi keď nemá vyslovene kašeľ sopel a teploty tak nie. Čo by som jej mohla kúpiť v lekárni? Dávam vit C vit D a rybí olej ... Niečo na to hrdlo? Cibuľový sirup by už mohla? Taký doma urobený. Ďakujem vám za nejaké rady
a ešte som zabudla na hrdlo calciový sirup je dobrý 🙂
normálne kúp nasivin alebo Olynth pre jej vek, na co ju trápit so zapchatým nosom
@gdpr ďakujem velmi pekne, pošlem manžela do lekárne 🙂❤️
@belllinka cez deň má úplne voľný nos to len v noci mala no ani nie že upchatý ale šušniky suché tak som dala morskú soľ a odsala a pohoda tak neviem či nebude zbytočne dávať niečo do nosa ale preventívne kúpime nech máme ak by náhodou bolo treba ďakujem 🙂
Prestriekavat morskou vodou u nás sa osvedčil sterimar. Ak sa upcha noštek tak nasivin. Vitamíny, calciovy sirup. Nám radili kalobu kvapky keď na ňu niečo liezlo. Inak klasika počkať ako sa to vyvrbi.
Hypertonicka morska voda, ked je upchaty nos, Sterimar s medou zaberal aj mne, ked som bola tehotna, je to super. Ale na vecer davam aj 8 mesacnenu Nasivin, odsajeme po tej morskej vode, potom Nasivin a spi mi skoro celu noc, len na kojenie sa budi. Podla mna, toto je vzdy lepsie, ako by mali dychat ustami a to z toho zatekania kaslu, najlepsie, nech sa nos precisti. Cez den to nie je nutne, to castejsie odsavas, staci ta morska voda.
Tymianovy krém od just topka zaručene pomáha máme doma odskúšané kamoška vie objednať ...ak chces daj vedieť ....

Domáci cibuľový sirup a kalobu https://www.mojalekaren.sk/kaloba-sirup-100-ml/ by som kúpila... Podľa mňa zbytočne niečo chemické dávať a na noc kúsok vyššie hlavu a mokrý uterák na radiátor aby nemala suchý vzduch