icon

2-mesačný nekakal 4 dni

vasjar
10. jún 2023

Ahojte, asi to tu už bolo miliónkrát, ale nechce sa mi to tu hľadať...
Syncek už 4 deň nekaka, a od rána do večera nespi, iba bdie... Potom v noci pekne spinka.
Prečo nekaka, a prečo nespi ka?

dzescebuly
10. jún 2023

@vasjar dojceny?

vasjar
autor
10. jún 2023

@dzescebuly áno plne

nikpa
Autor odpoveď zmazal
nikpa
10. jún 2023

@vasjar synovec, plne dojčeny, bežne nekakal aj 8 dní a viac. Pokiaľ ho neboli bruško, je to v poriadku.

deti95060810
10. jún 2023

maminka kľud...sa pamätám že moje bábo aj 5 dní nekakalo....

ls56
10. jún 2023

Tiež sme mali také obdobie, že nekakala aj 6 dní, teraz neviem koľko mala vtedy, ale podľa mňa tak okolo 2,3,4 mesiace… moji rodičia robili vtedy segedín (tiež som len kojila), zjedla som ho a na druhý deň bolo po probléme😃

vasjar
autor
10. jún 2023

@nikpa no môj sa krúti, kope nožičkami, celý deň spi iba po 15-30 min. Snaží sa kakat, červený v tvári ale nič nejde

dzescebuly
10. jún 2023

@vasjar tak zrejme všetko mliečko strávi,nič nevylúči😊ak je spokojný tak je to ok

nikpa
10. jún 2023

@vasjar skúška si cvičit s nožičkami a masírovať bruško? Ak áno a nepomohlo tak použi rektalnu rúrku keď uz budeš vidieť, že je zle a plače.

euka210
10. jún 2023

@vasjar moj druhy kakal 1x tyzden, ale to potom stalo za to 🤦‍♀️ ...ked je kvoli tomu nepokojny, tak pomasirovat brusko, pocvicit, aby sa creva ytochu dali po pohybu

vasjar
autor
10. jún 2023

@dzescebuly no je taky vselijaky. Podľa mňa má aj spankovu regresiu. Cez deň malo pospi...
Ale za to cika o 106 😁

petamich
10. jún 2023

co sa stolice tyka MM je bezzbytkova strava a moze nekakat aj 14 dni (extrem), kym ho neboli brusko tak je to v poriadku, co sa tyka nespanku asi prichadza to krasne obdobie 30 minutoviek 😵‍💫 v tomto obdobi nevedia deti nadvazovat spankove cykly a teda casto sa stava, ze pospia iba takto kratko obzvlast ak sa zmeni situacia napr. uspavas na prsniku a ked prechadzaju z cyklu do cyklu zrazu su v postielke alebo uspavas v kociku drncanim a zrazu kocik stoji 😂 musela som si odsledovat kolko mu trva cyklus a ist ho vtedy drncat, aby pri prechode mal nezmeneny stav a spal dalek napr. to u nas pomohlo

ildiko36
10. jún 2023

@vasjar keď je plne dojčení nemusí mať stolicu aj 10dni

aliaray1
10. jún 2023

@vasjar nasa dojcena nekakala vyse 5 dni. Ak mas uz zly pocit, masiruj mu jemnunko brusko v smere hodinovych ruciciek a cvic s pokrcenymi nozkami ktore davas k brusku a od bruska. A ak budes uz mat velku paniku, vies mu dat glycerinovy cipok, nam sa osvedcili take malinke z dr max.