2-ročná dcéra si zapcháva uši
Zdravim....dcéra bude mať v Apríli 2 roky..... poslednú dobu som si začala všímať že si zapchava uši....niekedy aj plače.... buď keď sa hlasnejšie rozprávame..... alebo niečo keď spadne alebo keď počuje njiaky zvuk....niekedy aj pri zaspavani....lezime idem ju uspať zapcha si uši niekedy aj ako keby začne plakať.....niekedy aj pri obliekaní keď ju idem obliecť že ideme von na prechádzku....bojím sa aby to nebolo niečo vážne....je veľmi hravá a živá..... manžel mi hovorí keď poviem že by sme mali ísť radcej pre istotu lekárovi nech ju pozrie vždy povie že neni treba že to je normálne.....máte s takým niečím skúsenost ? Ako ste to riešili? Lebo ja si už neviem rady....nechcem nič zanedbať
@barboradolinska náš syn to tiez robí...pýtali ste sa na to lekárky alebo riešite to prosím ?
@barboradolinska náš syn to tiez robí...pýtali ste sa na to lekárky alebo riešite to prosím ?
@lejllasa nechala som to tak s tým že ho budem sledovať ale nakoniec si myslím že je to normlane dieta, teraz má 2 aj štvrť roka a nebadam na ňom nejaké príznaky autizmu ani nič podobne.
Aj môj syn to robí má skoro 20 mesiacov. Ja som to neriešila ale na tiktoku som videla videá mamičiek s autistickými deťmi a tam to bolo ako jeden z príznakov. 😒
@barboradolinska naša dcéra nemá autizmu....áno spominala som to lekárovi hovoril že je to bežné....ma citlivé uška....keď počuje nijaký zvuk tak jej je asi nepríjemný tak si chytí uška....

Aj môj syn to robí má skoro 20 mesiacov. Ja som to neriešila ale na tiktoku som videla videá mamičiek s autistickými deťmi a tam to bolo ako jeden z príznakov. 😒