2-ročné dieťa často ciká
Ahojte. Idem na pointu. Od rána sa mi zdá že malá veľa ciká..má 2 roky už chodí na šerbel..včera ešte normálne no dnes od rána bola už 3 krát a to vstala po 8mej..akože ona aj pije dosť...moč jej nesmrdí nesťažuje sa na nič ani únava nič aktívna je na baterky...mám počkať či to bude pretrvávať? Či?
@januska12323 tak ráno pocuckávala fľašu aj pri raňajkách aj po si dala a v noci máva ešte mlieko teda nadránom. Ale aj tak sa mi zdá že ciká viac ako vypije😃lebo neciká pár kvapiek. Ale moč nie je ani tmavý ani nič. Normá ako vždy. A dokonca pila aj keď cikala. Na šerbli.
3x za 2 a pol hodiny nie je až tak veľa, ak pije dosť... Ja som vstávala pred siedmou a už som bola 5x. Aj keby to ešte pretrvávalo, tak pokiaľ to nebolí a nesmrdí, tak to nie je kritická situácia. Vždy je lepšie, keď sa telo očisťuje (mechúr vyprázdňuje) častejšie ako príliš málo.
Ďakujem za odpovede.
Tak mala asi 3 fľaše mlieka za noc a ráno? Logicky musí ísť aspoň 3 krát, nemá taký mechúr aby vydržal toľko tekutiny. Ja som mala asi 3 poháre vody a tiež som už bola 3 krát.

Keď veľa pije musí aj veľa cikať. Koľko je to veľa?