24-mesačný syn má nepríjemný zápach z úst
Ahojte maminy a všetci, malý ma 24 mesiacov
Od rána mu zvláštne páchne u ust o zúbky sa staráme každý deň čistíme
Neviem prečo to môže byt nevypadá ze by bol chorý ale dlane ma.horuce inak nič iné len tie dlane
Zajtra ráno idem pre istotu k lekárovi s nim ale chcem zistiť ci ma s tým niekto skúsenosti
Poslednú dobu aj veľa cika ďakujem za odpoveďe vo pred
aky zapach to je?
u nas napriklad sa zapachom z ust prejavila silna hnisava angina. ale moze to byt kadeco. zavisi aj od druhu zapachu.
@donutka99 kazdemu niekedy zapacha z ust nestresuj...mojej tiez tiez teraz a uz je chora
Ja som naozaj taka,ze nepodcenujem nic co sa deti tyka.Ale fakt neviem,co si bude mysliet tvoja doktorka ak k nej prides s tym,ze synovi vcera smrdelo z ust a inak mu nic nie je 🙄 Mas asi len kedno dieta,ze? No ale mozno sa do zajtra choroba rozvinie,ak by to mali byt nejake sople.
@donutka99 mojej kamarátky tak syn dostal cukrovku typu 1.Len čím skôr sa treba objednať na krv.No je to smäd, dívný zápach z úst aj po umyti zubov tako ako keby ovocný ako keby jedol ovocie,časte močenie že aj v noci viac krát mala potreba pomočovanie, vždy hlad aj ubytok na váhe niekedy. Môžeš mať glukomer a pozrieť ake má hodnoty trošku mu pichnuť do prsta.A tam uvidiš.
vsak stale nenapisala aky zapach to je. to strasne vela povie samo o sebe
@pralinka25 ja neviem to opísať je to taky zvlasni pach z ust akoby aceton alebo ako mlieko alr zle neviem to opísať
@donutka99 no aceton moze znamenat aj cukrovku ale tiez to ma aj vela inych priznakov nie len zapach z ust jeden den. a zle mlieko je zas kysly zapach nie? to mi pride iny typ.
moze to byt naozaj kadeco a aj nic. citis to stale? ako dlho len od vcera? meni sa to? pije dostatocne? papa? nema zatekajuce sople, hlieny? nepcha si ruky do ust?

nebude mať náhodou cukrovku.Treba mu dať vyšetriť krv.