icon

24-mesačný syn má nepríjemný zápach z úst

donutka99
13. mar 2023

Ahojte maminy a všetci, malý ma 24 mesiacov
Od rána mu zvláštne páchne u ust o zúbky sa staráme každý deň čistíme
Neviem prečo to môže byt nevypadá ze by bol chorý ale dlane ma.horuce inak nič iné len tie dlane
Zajtra ráno idem pre istotu k lekárovi s nim ale chcem zistiť ci ma s tým niekto skúsenosti
Poslednú dobu aj veľa cika ďakujem za odpoveďe vo pred

dilino
13. mar 2023

nebude mať náhodou cukrovku.Treba mu dať vyšetriť krv.

angelovka
13. mar 2023

@donutka99 zapach moze byt z hlienov: zadna nadcha, mandle. Ale u nas malej trosku smrdka ked sa jej prerezavaju zuby. Plus este moze byt zo zaludka: reflux napr

pralinka25
13. mar 2023

aky zapach to je?
u nas napriklad sa zapachom z ust prejavila silna hnisava angina. ale moze to byt kadeco. zavisi aj od druhu zapachu.

donutka99
autor
13. mar 2023

@angelovka hm uvidim zajtra keď snim pôjdem k dr ...a v noci divne dýchal akoby rýchlo bojím sa ze to bude niečo vážne

donutka99
autor
13. mar 2023

@dilino a aké sú príznaky na cukrovku ..zajtra poviem dr nech mu vyšetrí bože modlím sa nech je to poriadku

slavomira236
13. mar 2023

@donutka99 kazdemu niekedy zapacha z ust nestresuj...mojej tiez tiez teraz a uz je chora

34katka34
13. mar 2023

@donutka99 stomatitida. Pozrite do úst či nemá zapálené ďasná alebo afty v ústach. Niekedy to býva aj toto.

maminkadeticiek
13. mar 2023

Ja som naozaj taka,ze nepodcenujem nic co sa deti tyka.Ale fakt neviem,co si bude mysliet tvoja doktorka ak k nej prides s tym,ze synovi vcera smrdelo z ust a inak mu nic nie je 🙄 Mas asi len kedno dieta,ze? No ale mozno sa do zajtra choroba rozvinie,ak by to mali byt nejake sople.

mimi3008
13. mar 2023

@donutka99 charakterizuj ten zapach

lyci
13. mar 2023

@donutka99 staci aj ze ma sucho v ustach, napr. ked dycha ustami pri upchatom nose, alebo ked je smadny

dilino
13. mar 2023

@donutka99 mojej kamarátky tak syn dostal cukrovku typu 1.Len čím skôr sa treba objednať na krv.No je to smäd, dívný zápach z úst aj po umyti zubov tako ako keby ovocný ako keby jedol ovocie,časte močenie že aj v noci viac krát mala potreba pomočovanie, vždy hlad aj ubytok na váhe niekedy. Môžeš mať glukomer a pozrieť ake má hodnoty trošku mu pichnuť do prsta.A tam uvidiš.

lyci
13. mar 2023

@dilino @donutka99 pri cukrovke pachne dych po acetone, ktory vie snad kazdy odlisit. naco rovno strasit cukrovkou

pralinka25
13. mar 2023

vsak stale nenapisala aky zapach to je. to strasne vela povie samo o sebe

donutka99
autor
13. mar 2023

@pralinka25 ja neviem to opísať je to taky zvlasni pach z ust akoby aceton alebo ako mlieko alr zle neviem to opísať

pralinka25
13. mar 2023

@donutka99 no aceton moze znamenat aj cukrovku ale tiez to ma aj vela inych priznakov nie len zapach z ust jeden den. a zle mlieko je zas kysly zapach nie? to mi pride iny typ.
moze to byt naozaj kadeco a aj nic. citis to stale? ako dlho len od vcera? meni sa to? pije dostatocne? papa? nema zatekajuce sople, hlieny? nepcha si ruky do ust?