icon

3,5 mesačné bábo má veľmi tekuté grcanie

martinka_martinka
27. aug 2013

ahojte, chcela som sa opýtať či je normálne keď babatko vela zvracia tekutého. počas horúčav sme zvykli dávať detský uvoľňujúci čaj a vodičku. tak nejak si na to zvykol a pije ho stále. Kojím celý deň, ale večer po kúpeli už dávam flaštičku nutrilonu. ten čaj už chcem prestať dávať, zrejme mu už nerobí dobre lebo keď zvracia tak su tam take hnede kusky. ale nedavam mu tak vela toho caju. stretli ste sa s tým, že vaše babatko vela zvracalo len v podstate vodu? iba posledne dva týždne to je u nás tak, doteraz bolo všetko v poriadku.

xlucia
27. aug 2013

@martinka_martinka tak je naliate vodou, tak musi zvracat vodu. nie?

anicka87
27. aug 2013

@martinka_martinka ved co ine ma vrackat ked nepapa zatial tuhu stravu ale len tekute? Moj drobec vrackaval takto cca do roka, aj 4-5x denne sme sa prezliekali denne. Vzdy po papani som s nim musela opatrne narabat, aby to vsetko neletelo z neho von. Zacalo to asi ked mal mesiac a okolo 14m to konecne prestalo. pytala som sa na to aj Dr., aj na sone sme boli, a mal slaby reflux. pokial babo prospieva neriesi sa to, ma to vela deticiek. urcite to spomen Dr. nech si si ista 😉

sonice
27. aug 2013

@martinka_martinka prečo dávaš vodičku? V pohode ho môžeš priložiť na prsník,... veď mliečko je z 80% voda. Ja tiež len dojčím, ale žiadnu vodičku ani čajíky nepotrebujeme.

Chce ťa len upozorniť 🙂 , že takýmto spôsobom si znižuješ tvorbu mliečka a postupne o neho prídeš. Dieťa málo pije z prsníka = tvorí sa málo mlieka. 😉

Držím palec.