3 ročná vkuse poťahuje, je to alergia?
Ahojte maminy, mňa už ide od nervou rozdrapit, moja mala 3 ročná dcéra v kuse poťahuje sople a vysmrkat ani za svet. Cez deň jej ani kvapka soplu nevytecie a zrazu vždy jak sa zotmie začne poťahovat sople a mňa ide už od nervou rozdrapit keď to počúvam. Pri tom ona poťahuje ale sopeľ nevidno že by tiekol. Je mi to divne. Nemôže to byť alergia???? Mate stým skúsenosti???
@kovacikovajana ďakujem za odpoveď budúci týždeň pôjdem lekárovi s najmenším tak ju zoberiem zo sebou nech nemusím k nemu 2 krát... Možno nás rovno na krčné posle
@pupava36 no nam nasa spravila stery a dcere vysiel v nose stafylokok a malemu moraxella. A taktiez to moze byt aj alergia, treba to dat vysetrit a nenechaj sa odbit, lebo ani nasa dr to nechcela robit, kedze ziadne ine problemy nemali
@lindusss2016 ďakujem za radu
Fakt ako nemáš čo iného spraviť, ako si s ňou zájsť k doktorovi :( Môže to byť, no a nemusí
je potrebne aby jej spravili testy na co je alergicka a dali jej nejake tabletky. je dobre, ze ides s nou k doktorke
Ahojte
Neviete,ako prebiehaju testy na alergiu u deti?niekde som zapocula,vraj sa uz nepicha,len sa nieco lepi?
Ďakujem

Myslim, ze moze. Moja dcera to iste. Chcelo by to ist na vysetrenie na krcne. Dcere pozerali sondou dutiny, tak lekar to potvrdil-v zadnej casti dutin mala plno husteho bezfarebneho hlienu/alergicky, ktory sice von nesiel, ale stale jej vadil a potahovala a take vseliake zvuky vydavala pri tom 😞 . Dostali sme Nasofan do nosa, co nie je ziadna slava(kortikoid), ale pomohlo jej to.