4-ročný má problém s ústnou dutinou
Dobrý deň prajem, už fakt neviem na koho by som sa mala obrátiť. Mám štvorročný problém s jazykom. Pred štyrmi rokmi mi bolo zistených niekoľko baktérií v ústnej dutine presnejšie na jazyku bola medzi nimi aj Candida. Samozrejme ako na každý problém mi bola zle určená liečba dali mi antibiotika. Nezabralo prestala som jesť zo 60 kg sa mi váha znížila na 49 kg. Po viac ako dvoch rokoch mi Candida z úst zmizla. Ale pocit pálenia suchosti a po prebudení každé ráno mam v ústach jednoducho len bordel polepené celé ústa. Vyskúšala som už mnoholo lekárov od krčiara až po neurológa. U alergológa mi zistili rôzne alergie na jedlo alergia na lepok, kasein, vajíčka. Všetko striktne už 1 rok dodržiavam. Ani trošku mi to nepomohlo. Tento môj stav už dlhodobo prešiel do depresívneho stavu a neviem si dať rady. Najhoršie na tom je, že každý lekár u ktorého som bola mi povie že s ničím takýmto sa ešte nestretli a nevedia mi pomôcť. Nestretli ste sa niekto s takýmto niečím ako mám ja. Ďakujem veľmi pekne
Neurologa neurológ krciarkrčiaraústaneviem vyjsť z bytu bez toho aby som si nevysuchala jazyk
My kedsme mali v nemocnici pacientov s nejakou zlou DÚ sme používali borax glycerín.. Skus 🤷♀️ buď roztok a vyplachnut alebo su aj take tyčinky s vatou napustenou...
Admini sa zasa nudili pri prepisovani nazvu?? 🤦🤦🤦
@lucy288 vyskúšala by som denne viackrát vstreknúť do úst probiotický sprej M33+. Kúpiš na abczdravia.sk. Okrem toho by som cmulala jednu chlorellu za druhou. Jednak ti to dezinfikuje ustnu dutinu,ale dokaze ovela viac-dat do poriadku crevnu mikrofloru,kedze mas aj alergie a depresie-toto vsetko vychadza z crevnych problemov. Ak mas zaujem o zelené,pokojne napiš
JUST olej z 31 bylin..

Myslím, že je čas na psychológa, keď si sucgas jazyk bez priciny