icon

4-ročný má problém s ústnou dutinou

lucy288
20. júl 2022

Dobrý deň prajem, už fakt neviem na koho by som sa mala obrátiť. Mám štvorročný problém s jazykom. Pred štyrmi rokmi mi bolo zistených niekoľko baktérií v ústnej dutine presnejšie na jazyku bola medzi nimi aj Candida. Samozrejme ako na každý problém mi bola zle určená liečba dali mi antibiotika. Nezabralo prestala som jesť zo 60 kg sa mi váha znížila na 49 kg. Po viac ako dvoch rokoch mi Candida z úst zmizla. Ale pocit pálenia suchosti a po prebudení každé ráno mam v ústach jednoducho len bordel polepené celé ústa. Vyskúšala som už mnoholo lekárov od krčiara až po neurológa. U alergológa mi zistili rôzne alergie na jedlo alergia na lepok, kasein, vajíčka. Všetko striktne už 1 rok dodržiavam. Ani trošku mi to nepomohlo. Tento môj stav už dlhodobo prešiel do depresívneho stavu a neviem si dať rady. Najhoršie na tom je, že každý lekár u ktorého som bola mi povie že s ničím takýmto sa ešte nestretli a nevedia mi pomôcť. Nestretli ste sa niekto s takýmto niečím ako mám ja. Ďakujem veľmi pekne
Neurologa neurológ krciarkrčiaraústaneviem vyjsť z bytu bez toho aby som si nevysuchala jazyk

viestta
20. júl 2022

Myslím, že je čas na psychológa, keď si sucgas jazyk bez priciny

nykkushka
20. júl 2022

My kedsme mali v nemocnici pacientov s nejakou zlou DÚ sme používali borax glycerín.. Skus 🤷‍♀️ buď roztok a vyplachnut alebo su aj take tyčinky s vatou napustenou...

lucy288
autor
20. júl 2022

@viestta k psychológovi chodím už rok

lucy288
autor
20. júl 2022

@nykkushka určite vyskúšam ďakujem vám všetkým za každú radu 😚

veronikaszabova
20. júl 2022

Admini sa zasa nudili pri prepisovani nazvu?? 🤦🤦🤦

3nikus30
20. júl 2022

@lucy288 vyskúšala by som denne viackrát vstreknúť do úst probiotický sprej M33+. Kúpiš na abczdravia.sk. Okrem toho by som cmulala jednu chlorellu za druhou. Jednak ti to dezinfikuje ustnu dutinu,ale dokaze ovela viac-dat do poriadku crevnu mikrofloru,kedze mas aj alergie a depresie-toto vsetko vychadza z crevnych problemov. Ak mas zaujem o zelené,pokojne napiš

lucy288
autor
20. júl 2022

@3nikus30 ďakujem veľmi pekne určite vyskúšam 😚

mb2021
Odpoveď bola odstránená
gaja78
20. júl 2022

@lucy288 Moja mama ked mala problem s ustnou dutinou, tak si vyplachovala s riedenym propolisom. Do pohara par kvapiek - podla navodu a jedine toto jej pomohlo.

lucy288
autor
20. júl 2022

@gaja78 mám propolis, ale v granulkách ten jem každý deň na lačno, ale vyplachovat som s tinktúrou ešte neskúšala. Ďakujem

20erika07
20. júl 2022

@lucy288 nemam skusenost a asi napisem hlúposť ale co tak koloidne striebro?

lucy288
autor
20. júl 2022

@20erika07 vyskúšala som aj koloidné striebro, síce je pravda že len jednu fľašu ale nepociťovala som absolútne žiadne zlepšenie. Je to možné že sa kompletne moje čreva potrebujú prečistiť a až potom sa ta ústna dutina možno časom napraví. Neviem vyskúšam.... Ale ďakujem

20erika07
20. júl 2022

@lucy288 to ma mrzi, ze ti nic nepomaha ☹ este az dlhodobo probiotika denne aj rok, ja som sa sice dole v partiach ale zbavila opakovaných kandid, uz je tomu 4 roky co mam pokoj

lucy288
autor
20. júl 2022

@20erika07 to je super ze sa ti toho podarilo zbaviť mne sa to podarí tiež len musim veriť a nevzdávať sa 😊

saxana000
20. júl 2022

JUST olej z 31 bylin..