4-ročný syn má problémy s dýchaním
Dobrý deň chcem sa spýtať vi aj iná mamina ma podobné
niečo s dieťaťom. Syn 4 roky zle dycha…robí také hlboké nádychy akoby potreboval viac vzduchu alebo robí tak že sa nadýchne zadrží dych a až potom vydýchne a zas naopak že vydýchne zadrží dych a potom sa nadchne…už to robí skoro mesiac a robí to keď sa hrá alebo pozerá rozprávky alebo aj pri jedle. Robí to stále . v spánku to nerobí len cez deň. Hovorila som zo aj doktorke povedala že to nevadi že si reguluje CNS či niečo take že deti to robia. No mne to nepríde veľmi normálne…máte podobne skúsenosti prosím? Dakujem
Ver či nie, včera som pozerala nejaké reel kde presne toto dávali, že nádych, zadržís dych a potom vydýchnes a davalinto ako upokojujúcu techniku pri preťaženej CNS
@anonym_2a0044 len on akoby si ani neuvedomoval že to robí.
@anonym_2a0044 len on akoby si ani neuvedomoval že to robí.
@erikazefi tak asi mu to tak vyhovuje
ako pise vyssie je ho samoregulacny mechanizmus na potlacenie prepatia ci ako to nazvat neodborne. neuvedomuje si to len podvedome reaguje na pretlak v tele
Moj to robi ked mu treba vracat, jak sa zacne tak nadychovat uz viem ze bude vracat
@erikazefi nedostatok horčíka v tele môže viesť k sťaženému dýchaniu, skúste ho dopĺňať, alebo pridajte potraviny s vyšším obsahom horčíka, uvoľňuje dýchacie svaly.
Moj to robi ked mu treba vracat, jak sa zacne tak nadychovat uz viem ze bude vracat
@ariannazara môj to robí v kuse od rana do večera akoby potreboval ešte viac vzduchu tak sa tak zhlboka nadýchne ešte a strieda to s tými pauzami pri nádychu aj výdychu. Som z toho zúfalá… aj sa ho pýtam že ci sa mu ťažko dycha a povie že nie.
Robila som to ako dieťa. Naschvál. Mama bola celá bez seba čo to je a ja som sa bavila. Vek asi 7 - 8 r.
Robila som to ako dieťa. Naschvál. Mama bola celá bez seba čo to je a ja som sa bavila. Vek asi 7 - 8 r.
@anonym_7455d1 on to nerobí naschval myslím že ani si neuvedomuje že to robí…
@anonym_7455d1 on si myslím že ani nevie intímne to robíme si to neuvedomuje nejak

Ver či nie, včera som pozerala nejaké reel kde presne toto dávali, že nádych, zadržís dych a potom vydýchnes a davalinto ako upokojujúcu techniku pri preťaženej CNS