5 mesačná dcérka nekaká
Ahojte. Moja malá je už aj prikrmovaná zemiaky a výživa. Ide o to že mi už druhý deň nechce kakať. Vyšiel z nej taký úplne malý bobek. Ale prdká ako divá a nemá tvrdé ani brucho a je veselá. Máme Biogaiu. Každý deň... Čo odporúčate? Prosím 😔
Ďakujem vám ❤️
Kym ju neboli brusko, vobec by som to neriesila. Mne aj doktorka povedala, ze dieta nemusi kakat kazdy den. Aspon 3x do tyzdna by malo. Ale kym honeboli brusko netreba riesit
@zuzana9393 ale ona má aj UM
To nevadi. Moj ma 5 rokov a toto mi doktorka povedala.
@zuzana9393 lenže ona má 5 mesiacov nie 5 rokovm
Ale ved to je v poriadku. Ja len vravim, ze mne doktorka povedala, ze pokym neboli brusko tak nemusi kakat kazdy den.
Naša keď mala s týmto problém kúpila som jej v DM slivkovú presnidávku. Samozrejme ako sa už písalo veľa tekutín a ovocia. Ale keď je spokojná veľmi sa tým netráp, baby dobre radia.
Moja je síce dojčená, teraz má 8m. Prikrmujem od 5,5m. Asi po mesiaci mala to iste, že v lepšom prípade jeden deň nič a potom malé bobky, alebo aj dva dni nič a potom bobok. Podľa správania v pohode, veselá, aktívna. Pomohlo dávať viac vody do príkrmov, robila som redšie kašičky a ponúkala viac vody, nechala ju hrať sa s pohárikom a cuckať. Ak pije UM, skús možno zriediť aj to… Plus u malej veľmi pekne zabral listovy spenat 🙂. Asi každý má takúto “riediacu” potravinu, len treba nájsť akú.

Veľa tekutín