icon

5-mesačný synček chudne namiesto priberania

vasjar
24. aug 2023

Ahojte, syncek, čoskoro 5 mes, schudol. Pred mesiacom vážil 6900 a teraz schudol na 6735. Akože za posledný mesiac, bol chorlavy, chodili sme aj po vyšetreniach ale v nemocniciach keď sme boli hospitalizovaný mal niečo nad 7000g.
Co mam robiť? Asi mu nestačí moje mlieko, je pravda, ze sa stále odtahuje, myslím, ze ma štrajk
Môžem mu už dávať prikrmy?

beata_k
24. aug 2023

@vasjar Ja by som s prikrmom pockala. Ak bol chory, tak zavadzat novinky asi nie je dobry napad. A aj tak sa z tych par lyziciek nenaje. Nie je na tom tak zle. Materske mlieko urcite staci.

vasjar
autor
24. aug 2023

@beata_k aj teraz teplotoval - ma covid, je horuco, možno mu nechutí, neviem. Mlieka mam ale vidím ze sa odtahuje, napína

beata_k
24. aug 2023

@vasjar Joj tak to sa mu ani necudujem. Tebe chuti ked si chora? A urcite by ta ani nenapadlo skusat nove jedla. Len ho nechaj a nic na nom teraz neskusaj. Skoro kazdy pochudne ked je chory. Ked vyzdravie, vsetko dozenie. Nie je podvyziveny.

deti95060810
24. aug 2023

najskôr musí vyzdravieť a až potom bude mať chuť na jedlo...

kacena4
24. aug 2023

ak je chory je to normalne ze menej je a priberá pockaj mesiac ked bude zdravy a uvidis ci bude priberat. ja som pri covide schudlla 2kg

vasjar
autor
24. aug 2023

@kacena4 dobre dakujem