6-mesačné bábo často grcia: Je to normálne?
Ahojte baby. Aj vase deti v tomto veku este grcaju? Mame 2 tyzdne ze negrcneme nič a potom zas 2 take, že grcame nonstop🙄 Kazdy mi hovoril, ze to prikrmami prejde ale prd…este horsie lebo vsetko je oranzove, zelene😂 Teraz asi tyzden grca niejako vela zas. Pediater hovori, že je to okej, že to je normalne pri deťoch. Nepokojný nie je, on sa pri tom ešte aj smeje. Nikdy to nie je prúdom, je to také, že niekedy čerstvé mlieko pri odgrgnuti aj mlačku vygrcne ale inokedy väčšinou natravene huste keď sa mu stlači bruško napr. v sedačke, pri kupani a pod., ale pritom je to vždy aj 2h po jedle.
@kitycat ešte sa neplazi, teda má pokusy ale plazenim sa to nazvať neda🙈
Moje prestalo uplne grcat az po zavedeni vsetkych 5-6 jedal cez den. Cim suchsi/hustejsi prikrm tym lepsie. BLW kusky jedla... Take, ze jablkova vyzivka vobec - to mozno tak v 11-12m bolo bez grckania. Jedina moznost bola dat k tomu nejaku nesladenu piskotu, burizony alebo skratka nieco co zahustilo jedlo. Vtedy bolo vsetko ok.
Cize mozno skus porovnat co si davala jest tie negrcave tyzdne. Ci to nahodou nebolo hustejsie. Ja som si to normalne zapisovala. Alebo mozno probiotika v takychto pripadoch nasadit?
To som mala s prvym synom. Neboj pomaly to uz prejde.
On tiez prvy pol rok grcal po kazdom dojceni. Prudy mlieka z neho isli.
Potom ked zcal prikrmy este grcal ale menej a menej az sa to postupne vytratilo.

Plazi sa ci uz je na kolenach?
Moja ugrcavala kym nezacala stvornozkovat