icon

7-mesačný sa jeduje a plače počas prdíkov

10. sep 2023

Dobry den, buduci tyzden idem doktorke ale opytam sa aj tu. Cim to moze byt spojene, pobedny spanok zobudi sa na to ako si prdne nieked aj pri tom place. Potom zaspime zase. Prdi strasne vela pocas dna s kakanim nema problem. Tak ja uz ozaj neviem co robit. Jedava normalne od ukoncene 4m. Poslednej dobe vela hyka pride mi ze taha ustami vzduch do seba ..

alickapusinka
10. sep 2023

má kolíku to majú malé deti a hlavne chlapci.

autor
10. sep 2023

@alickapusinka ale v 7mesiaxoch? Koli zvyknu ustupit do 4 mesiaca

veselo_neveselo
10. sep 2023

A co jedava? Pises ze normalne od 4, to je ale dost skoro. Problem by som hladala tam, aj ked...ked si poprdka, tak place dalej? Mozno mu vadia tie prdy ked sa mu to v brusku prevaluje, ved aj dospelym to nie je prijemne.
Ale plynatost mu najskor sposobuje nieco z jedla. Ale uz som aj pocula ze pri zuboch sa to zhorsuje...tak si vyber :-/

denkabemommy
10. sep 2023

Môže to byť tym, že hltá veľa vzduchu (aj pri pití, jedení,..) skús espumisan L.

autor
10. sep 2023

@veselo_neveselo pardon od 5m .. nebol kojeny.. ja aom uz zufala.. zo zubou? Uff tak to aj moze byt.. prestane kes sa vyprdka plakat a spi dalej bojim aa xi to nebude alergia na nico.. papava rano ovocie obed zelenina z mesom teraz sme zacali skusat biely jogurt max 3 lyzicky nechjti mu.. a vecer ma kasu mliecnu ryzovu.. teraz dva dni aa mi zobudil o 4 rano s hrozny. Placom tak sa pokakal ze mal.cely chrbat okakany ako prehnalo ho .. zuby este nemame jeduje sa vsetko do ust dava

nikpa
10. sep 2023

Ty si ešte nezažila že pri vetroch ťa bolí brucho? Aj keď odchádzaju, môže to byť bolestivé a má problém ich akoby vytlačiť, preto sa na to budí a jeduje. Niečo mu nemusí robiť dobre, pozor na stravu ktorá zvysuje plynatosť ako strukoviny, kapusta, čerstve pečivo... Začni mu dávať probiotiká ale tie dlhšie, aj 2-3 mesiace a ešte Espumisan.
Môj malý mával takéto ,,bolestivé vetry,, čo ho budili zo spánku a hnevali a hnačky pri alergii na kravsku bielkovinu.

kitycat
10. sep 2023

Cvic mu castejsie s nozickani, nech sa mu to pohne a viac vyprdi.

Aj moja obcas z toho poplace zo spanku, pritlacila som trochu kolienka, ulavilo sa a bez otvorenia oka spala dalej

autor
10. sep 2023

@nikpa prehana ho len teraza 2 dni dozadu.. a u vas tie hnacky pretrvavali dlho? A okrem toho aj nieco ine?

nikpa
10. sep 2023

Áno, hnačky mal 1,5 roka v kuse ale ani to pediatričke nestačilo aby niečo robila. Až sama som kúpila test na ABKM a vyšiel pozitívny, na základe toho mi dala lístok na gastro. Okrem toho ešte ekzém.