7 týždňové bábätko nemá druhý deň stolicu. Je to normálne?
ahojte,doteraz s tým provblém nemal,mal stolicu aj niekoľkokrát do dňa,no už druhý deň nema,je to normálne alebo môže ísť o zápchu?
Je to normalne 🙂 moje deti tiez niekedy ako malinke aj tyzden nekakali a potom v pohode.
ked kojis, nemusi kakat aj dva tyzdne
ide o to ci ste koneny alebo nie..pokial mate UM tak 3 dni je normal ze nekaka a pri kojenych mi pediatricka hovorila ze aj tyzden..my kojime a tiez sa nam stavalo ze jeden den nekakal a dalsi nalozil za dvoch..a ked mal pauzu dva dni a na treti nalozil tak to ma az za usami :D neboj sa..a mal aj take dni ze tlacil a nevytlacil tak som mu dala dve-tri kvapky sap simplesu a do 15 minut bol vykakany..a neboj sa pokial sa nevykaka do par dni tak skus mu dat kvapky a tie pomozu urcite
Ahoj ja tiez ked som kojila malinky nekakal pravidelne a o zapchu urcite nejde pokial je spokojny a neboli ho brusko-neplace 🙂 Len klud 🙂
ked som kojila maleho , tak kakal asi raz za 2.tyzdne , ked bol spokojny tak bolo vsetko ok .
http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/18/stolic... 😉
Jasne, uplne v pohode, aj 2 tyzdne.
Je to normálne 🙂 keď je pokojný,neplače tak by som to neriešila.
v pohode
Je to OK - kojené deti nemusia kakať aj 2 týždne resp. kakajú 2x do mesiaca 😉 😀 😀
Ako pisu aby dojcene deti nemusia kakat kazdy den lebo materske mliecko sa skoro bezozvysku stravi a anormalne je vraj ak kaka aj po kazdom krmeni.Pokial je dietatko spokojne a nema teplotu alebo krce neries 😉
@andy03 mozem sa opýtať tie kvapky sú na stolicu bo ani moj už druhý deň nekakal ,aje na umelom mlieku
@mikusko1511 je, oni sú niečo take ako espumisan
@andy03 čo je lepšie espumisan Alebo tie sabb siplex

ahoj ja som kojila Simonku do 2 rokov a ked bola malinká nekakala aj týždeň je to v pohode lebo také mliečko detičky ináč spracujú tiež som sa bála, ale je to v pohode, nemusíš sa báť,pa 🙂 určite nejde o zápchu ked je spokojný ..