icon

8-ročná dcéra odmieta jesť a stráca váhu

bambina1
Včera o 20:52

Dobrý večer prajem prosím poradíte my mám dcéru ktorá má 8.rokov a odmieta my jesť či už raňajky,polievku alebo druhé jedlo ak niečo maličké zje hneď ide na záchod a má stolicu.Nic nepriberá skôr by som povedala že chudne.a to ma veľmi trápi...Prosim o radu som zúfalá skúšali sme aj pediatra ale nič nezistili

kacena4
Včera o 20:56

a robi problem to ze neje ci to ze chodi na zachod? aka je stolica? co riesil pediater? poslal vas na gastro? ci len bezne krv a ta je ok. moze to byt hoco od psychiky az po crevne, zaludocne ci imuno, alergo problem

pribinak
Včera o 21:12

Odmieta mi ( s mäkkým i )

Úplný začiatok je vyšetrenie krvného k rázu, či má dosť železa, ak má nízke hodnoty to môže spôsobovať nechutenstvo

Treba odsledovať či nemá bolesti bruska alebo zapchu či hnačky po niektorých jedlách napr mlieko kapusta mučené jedla smotana kysnute cesto rajciny kukurica …

A potom asi aj psychológ

anonym_9990ac
Včera o 21:55

@bambina1 tak pediater ta musí poslať ďalej k lekárom.Parazity vyšetriť, celiakiu atď nemáte doma, alebo v škole nejaké problémy?Určite sa nedaj odbiť pediatrom

danielle21
Včera o 22:18

Urcite by som riešila vysetrenie u gastro

rybkoava
Včera o 22:41

Moja 13 tiež málo jedla, dala nej tabletky na hlisty + krvný obraz. Vitamíny jej chýbajú. Takže je vitamíny a za 3 mesiace znova tie tabletky + probiotiká. Ináč to čo popisuješ mal jeden člen rodiny a zistilili mu hystaminovu intoleranciu. A presne ako píše pani vyššie. Moja má málo železa, tak to je jedna z hlavných príčin. Školu som s ňou hneď, ako prvú prebrala.

any_soj
Dnes o 01:20

@bambina1 isto má stolicu? Nejde zvracať? Bulímia?