icon

Aerius alebo Spirabel namiesto Dithiaden na poštípanie sršňom?

15. jún 2025

Ahojte, poštípal ma sršeň. Na pohotovosti mi predpísali dithiaden. Lenže ma príšerne uspáva. Nedokážem fungovať čiže ho nemôžem brať. Dá sa dithiaden nahradiť niečím iným čo ma tak neuspí? Mám doma aerius a spirabel čo berie dcéra , bude to stačiť?

pribinak
15. jún 2025

Zyrtec zodac fenistil dithiaden čokoľvek

autor
15. jún 2025
@pribinak

Zyrtec zodac fenistil dithiaden čokoľvek

@pribinak mám len fenistil z toho čo si vymenovala a to je pre mňa to isté ako dithiaden. Zaspím do pol hodiny.

pribinak
15. jún 2025

Však je nedeľa tak si pospi

A dávaj si na poštípane miesto ľad

tanika
15. jún 2025

A akú si mala alebo máš reakciu ??? Aj ti nieco pichli hydrokortis. Injekčne alebo ditiaten ?

zuzankam2011
15. jún 2025

Nedavno ma tiez poštipal sršeň,na pohotovosti som dostala kortikoidy v injekcii do zadku a tiez dithiaden na večer ak bude svrbieťmcez deň som mala brať Zodac,podla potreby...ja som si to mazala Slavitonom s Tiandee a Fenistilom...lieky som nebrala

autor
15. jún 2025
@tanika

A akú si mala alebo máš reakciu ??? Aj ti nieco pichli hydrokortis. Injekčne alebo ditiaten ?

@pribinak deťom je jedno, že je nedeľa 😆. Sama som s dvoma malými deťmi ,fakt nemôžem spať.

@tanika kortikoidy mi včera pichli a kázali dávať ten dithiaden ráno a večer.Lenže som nevedela, že má to bude tak uspávať. Som si dala večer polku tabletky a ráno som nemohla vstať som bola ako sfetovaná,tak som si už nedala . Včera mi po uštipnutí najprv opuchlo miesto okolo vpichu a poto mi začali opúchať aj oči , zápästia, ústa a okolo uší. To mi po injekcií prešlo. Ráno som mala už len mierny opuch na členku okolo miesta v pichu, ale teraz sa mi zas začal opuch zväčšovať , už ho mám až pod koleno

katie253
15. jún 2025

Skus si dat len 1/4 tabletky dithiaden

lienka.7
15. jún 2025

@autorka teraz to musíš brat v takej "konskej" dávke, aby ti to zabralo na reakciu a stiahlo "opuch". Dithiaden sa bezne neberie, ostatne ano.
Píšeš, že ti to znova puchne, cize to nemáš ôk, takže by som nevymyslala

koniarova
15. jún 2025

Po polke Dithiadenu si taká odpálená? Veď to dávka pre školkara. Sfetovaná si určite nebola z polky tablety . To skôr z tej injekcie.

autor
15. jún 2025
@koniarova

Po polke Dithiadenu si taká odpálená? Veď to dávka pre školkara. Sfetovaná si určite nebola z polky tablety . To skôr z tej injekcie.

@koniarova áno som po tom odpalená , rovnako po fenistile. Keby to bolo po kortikoidoch tak ma odpali ráno po ich pichnuti, nie večer.

koniarova
15. jún 2025

Bežná dávka je 2-4 tablety denne. Spirabel ani Aerius nebude mať taký účinok. Musí sa užívať dlhšie.

dagas
15. jún 2025
@koniarova

@koniarova mňa odpáli aj polka zodacu...aj ked je to davka pre škôlkara 😏

dagas
15. jún 2025

Mňa odpáli hocijaká tabletka na alergiu..ale keď si dávam dlhodobejšie už potom nie.. len tak prvý deň,dva

koniarova
15. jún 2025
@dagas

@koniarova mňa odpáli aj polka zodacu...aj ked je to davka pre škôlkara 😏

@dagas aspoň máš systém. 😁

barbora854
16. jún 2025

Z polovice dithiadenu si bola ešte ráno ako sfetovana😂mňa urve -to asi si len silno namyslas

autor
16. jún 2025
@barbora854

Z polovice dithiadenu si bola ešte ráno ako sfetovana😂mňa urve -to asi si len silno namyslas

@barbora854 možno keby som bola 90 kilové hovädo, tak by to na mňa účinkovalo ako na teba. Ale žiaľ, mám 38 kíl tak ma zloží aj dávka pre decko.

barbora854
17. jún 2025

A ešte aj podvýživená

autor
17. jún 2025
@barbora854

A ešte aj podvýživená

@barbora854 úplne v pohode váha na môj vek a výšku.

dagas
17. jún 2025
@barbora854

A ešte aj podvýživená

@barbora854 ty čo máš potrebu sa do niekoho silou mocou navážať?