icon

Aké dávkovanie Summamed je bezpečné pre bábätká?

lugvvnnvbnm
27. apr 2025

Koľko ho môže užívať bábätko?

hopatko
27. apr 2025

Ale toto naozaj rozhodne vas osetrujuci lekar, ktory ho babatku predpisal. Co ti povedal?

lugvvnnvbnm
autor
27. apr 2025
@hopatko

Ale toto naozaj rozhodne vas osetrujuci lekar, ktory ho babatku predpisal. Co ti povedal?

@hopatko 3dni ...ale kebyže mu dám o 2,3 dní viac tak by mu to mohlo nejako aj uškodiť ale také niečo ?

nynia
27. apr 2025

nemalo by to uskodit ale preco by si davala viac? Summamed je sam o sebe dost tazky. Mne ako dospelej dr predpisala na 3dni a viac nebolo treba tak babatku uz duplom nie si myslim. On ucinkuje este niekolko dni po dobrati v tele. Ja sa vzdy riadim dlzkou liecby od lekara a pri babatku o to viac by som nato davala pozor.

kaca222
27. apr 2025

Sú to antibiotiká, nie je na tebe si svojvoľne rozhodovať čo a ako budeš dávkovať. Dodržuj pokyny lekára.

lucia13022023
27. apr 2025

A ty si lekárka?

viestta
27. apr 2025
@lugvvnnvbnm

@hopatko 3dni ...ale kebyže mu dám o 2,3 dní viac tak by mu to mohlo nejako aj uškodiť ale také niečo ?

@lugvvnnvbnm mas vystudovanu medicinu alebo farmaciu? Ak nie, riad sa odporucanim lekara.

lugvvnnvbnm
autor
27. apr 2025
@lucia13022023

A ty si lekárka?

@lucia13022023 nie, nie som 😃 a len som sa pýtala lebo kašeľ stále má ale ináč díky

nela82
27. apr 2025
@lugvvnnvbnm

@lugvvnnvbnm tak ošetrujuci lekár to vie lepšie,nemyslíš???

patka06
27. apr 2025
@lugvvnnvbnm

@lucia13022023 nie, nie som 😃 a len som sa pýtala lebo kašeľ stále má ale ináč díky

@lugvvnnvbnm Na bábätku by som určite neexperimentovala a riadila sa odporúčaním lekára.
Kašeľ môže trvať dlho, aj keď ATB zabrali. Na vyčistenie dýchacích ciest treba dlhší čas. Už by som dávala len liek podľa druhu kašľa.
Predpokladám, že máte aj kontrolu u pediatra, ten stav zhodnotí lepšie ako my tu na MK

anavixy
27. apr 2025

Summamed forte sa uziva 3 dni a ucinok trva dalsich niekolko dni. Zajtra, kedze stav sa nezlepsil, urcite idete k pediatrovi, vsak? Tak LEKAR urci dalsi postup a ci treba este davat atb.

lucia13022023
27. apr 2025
@lugvvnnvbnm

@lugvvnnvbnm tak keď nie si, zajtra zavolaj doktorke a dohodnite sa na ďalšom postupe. Nikdy by mi nenapadlo samu predlžovať liečbu antibiotík