icon

Aké oblečenie kupujete dieťaťu, ktoré má atopický ekzém?

daniela2303
4. máj 2020

Dievčatá poradte čo a kde kupujute na oblčenie pre pre dieťa atopika. Zatial má ekzem iba na nohách (po celých)
Dakujem 🙂

chastity
4. máj 2020

Ak vies sit, tak odporucam toto https://www.detivbavlnke.sk/detivbavlnke2/eshop...
Je to biobavlna bez toho aby sa farbila, takze super setrna k atopickej pokozke.

daniela2303
autor
4. máj 2020

@chastity dakujem za tip, ale žial na šitie čas nemám.. zhánam niečo hotové

evalin88
4. máj 2020

Ja vsade mozne ( okrem. Ciňana) len to musi byť 100 % bavlna blede farby..( je aj špeci stránka, pre exematikov. Da sa kupiť pižamko so zašitimi rukami, aby sa neškriabal) naposledy som zistila, že malemu veľmi vadi riflovina... tiež mal cele nohy.. tu na mk je aj skupina pre atopikov, skus sa opytať tam

kiwi25
5. máj 2020

@evalin88 modra je velmi nevdacna pre atopikov,lebo obsahuje kovy a tie drazdia uplne celu pokozku najviac... a cukriky a pod. sladkosti s modrou su tiez kriza...

evalin88
5. máj 2020

@kiwi25 najhorsie je, ze pre chlapcov je vacsina veci v modrom.. napr zohnat 2-dielne pyzamo bola fuška, lebo modrý alebo čierny je horny alebo spodný diel zaručene :( a sladke mu nechuti.. len nevjem ci neskor nebude brať ako krivdu, že nemože čokoládu

daniela2303
autor
5. máj 2020

@evalin88 ide mi hlavne o nohavice teplaky na leto
Kratasy uuuplbe zle- ked ma hole nohy
Mojmu (2roky) vadi hoc aky cukor..
Staci ze dam trosinku do kolaca a cele nohy des a hroza..
Sladkosti ako dobiska cokolada cukrik..vobec nic mu nedavame
A teda ja s muzom sme riadne na sladke..

daniela2303
autor
5. máj 2020

@kiwi25 ide mi hlavne o nohavice teplaky na leto
Kratasy uuuplbe zle- ked ma hole nohy
Mojmu (2roky) vadi hoc aky cukor..
Staci ze dam trosinku do kolaca a cele nohy des a hroza..
Sladkosti ako dobiska cokolada cukrik..vobec nic mu nedavame
A teda ja s muzom sme riadne na sladke..

daniela2303
autor
5. máj 2020

Tie speci oblecka pre atopikov som videla
Zhanam nieco kvalitne NEzavadne jemnej kozi ale aby to aj pekne vyzeralo...
A kocky u vad je to so stravou ako????

kiwi25
6. máj 2020

@evalin88 hej, chapem,aj my sme hladali po crlej BA, Nr- a museli sme to ochytat🙂 lebo cez net to nebolo mozne kupit... ale ze sa to casom zlepsi,teraz uz ten nas nosi vsetko... aj modre rifle,ale berie dlhodobo antihistaminika....natierame ho stale...