Aké sú účinné lieky pri nachladnutí?
Prosim vas co pomaha detom pri nachladnuti? U nas davame klasika paxeladine/mucosolvan podla druhu kasla, sinupret kvapky, olynth sprej do nosa a zodac kvapky. Chcela by som uz vyskusat nieco ine, lebo uz je 3x po sebe chory a stale ta ista liecba... Dakujem pekne
Ak táto liečba pomáha v akútnej fáze ochorenia tak načo to meniť? Ešte napr kaloba je fajn na dýchacie cesty. Skôr by som sa zamerala na posilnenie imunity (rakytník, hliva, probiotiká, pestrá strava)
@aneetra ze detske choroby su bezne, stale len ta ista liecba, ja uz neviem... ved to su volno predajne lieky, myslela som ci nemate skusenost s nejakym lepsim sirupom na kasel alebo sprejom do nosa alebo kvapkam na dychacie cesty, pripadne nieco dobre na imunitu... nie ze chcem atb alebo tak 🙂
@123miaa123 jasne pomoze, ale uz 3x po sebe je chory a ta ista liecba, tak ci nahodou nie je nieco lepsie... cize kaloba namiesto sinupretu? Na imunitu bral imunoglukan, rybi olej, bronchovaxom od dr, probiotika berie pravidelne
Sinupret a kaloba sa môžu aj súčasne keďže kaloba je výťažok z muškátu a sinupret z inych rastlin )
Ja mám skúsenosť celoročne dávam deťom probiotiká a nebývajú choré ak tak dva dni soplik a dosť, naozaj to robí brutálne veľa tie probiotiká, aj sa vraví, že choroba vzniká v crevach
Vlhky vzduch a vela pit …nic ine .Telo si poradi.
My máme odporučené od našej pediatričky už overenú zas takúto liečbu: v prvom rade treba riešiť čistotu nosa - kanvička alebo Aliamare sprej , Nasivin do vyčisteného nosa, na suchý kašeľ Stoptussin, na zriedenie hlienov Solmucol, vitamín C, D. Nič viac netreba, pri horúčke Nurofen
@123miaa123 dakujem
@zuzubb007 probiotika berie pravidelne uz min pol roka
@adalee dakujem
Tak ja stale pouzivam, co nam funguje. Preco to menit? Ved to nie su antibiotika.
U nas Sinupret nezabera vobec nikomu, davam Solmucol, na suchy kasel Tussin, ked je taky zmiesany, tak Stoptussin, sebe davam lisajnikovy sirup.
V najhorsom Olynth do nosa, pomedzi to morsku vodu.
Vitaminy C , D, pri chorobe pridam B -koplex, starsim aj zinok.
A najnovsie vsetkym Lactoferrin.

A doktorka co na to hovori? Neviem ci je vhodne menit si lieky ako sa ti zachce.