icon

Aké vyrážky má moja dcéra okolo úst?

mathik84
22. mar 2019

Ahojte. Prosím vás mamičky, neviete mi poradiť z čoho by mohla mať moja dcera vyrážky okolo úst na fotke?Objavili sa jej asi pred mesiacom, ale len trochu a dnes to už má dosť...neviem čo by to mohlo byť, som bezradná. Za každú odpoveď velmi ďakujem....

Aké vyrážky má moja dcéra okolo úst?
lucyluv
22. mar 2019

Neutieras jej usta vlhcenymi utierkami?

valeriadk
22. mar 2019

@mathik84 u syna to bolo ked zacal mat obdobie ze daval veci do ust. Natierala som peri - oral myslim. Ale dcera je uz asi vacsia?

renatka100
22. mar 2019

@mathik84 ja som mala take z cokolady, nejedla som ju 15 rokov

silvi70
22. mar 2019

@mathik84 napíš do skupiny Zdravotníci na MK, je tam kožná lekárka

mathik84
autor
23. mar 2019

@silvi70 dakujem

lubbie
17. apr 2019

@mathik84 My máme také isté, malý má 7 rokov. Podarilo sa vám zistiť z čoho?

miskamilka
17. apr 2019

Dcerke sa to robi po mlieku, ma intoleranciu bielkoviny kravskeho mlieka. Takze mozno to je tiez potravinova alergia / intolerancia skuste si odsledovat, co predtym papala.

lubbie
18. apr 2019

@miskamilka Ďakujem za odpoveď. Skúsim.

zuzka0601
7. dec 2022

@mathik84 dobrý deň, viem že to bolo dávno ale podarilo sa Vám zistiť z čoho mala dcérka vyrážky? Synček ma presne to iste - ma 3 roky.
Ďakujem

mathik84
autor
7. dec 2022

@zuzka0601 juuj no uz si veru nepamatam..ale asi skuste obvodnu radsej..

mathik84
autor
7. dec 2022

@mathik84 ale nieco sa mi marí ze to mohlo byt z
kiwi

erinka90
13. dec 2022

@zuzka0601 nasa dcerka bude mat 3 roky, a tiez ma okolo ust vyrazky uz vyse mesiaca...sice nie take cervene ako na foto, ale ma..tiez sledujeme od coho, nic nove nema v jedalnicku. Natierala som zinkovou mastou, nic extra sa nedialo, teraz som skusila betadine krem, ci to nema nejaku infekciu..kedze stale si dava ruky do ust, a vsetko si mojka do tvare. Ked to nezmizne musime ist k dr. aj my.

svokrinjazykmonika
13. dec 2022

@mathik84 ja som také mala na strednej a bol to helicobakter. To bol môj prípad, no bohvie čo to môže byť, možností je veľa.