Aké vyrážky má moje 17 mesačné dieťa?
Prosím má tu niekto skúsenosť s niečím.takymto? Neviem prečo sa jej tie vyrážky robia,prach od narodenia Lovela,krém po kúpaní najčastejšie obyčajná vazelina od narodenia. Začalo sa to robiť v strede chrbta vypadali ako.potnicky,no nezdá sa mi že by som ju moc obliekala doma len body a dlhým rukávom,von body,tenučká mikina a zimná bunda. Nikdy nemala.mokry spotený chrbát...Papa väčšinou to čo my,a keď máme niečo čo by nemala spravím jej zvlášť. Kojena ešte je,no papa už jogurty biele,plnotučné čerstvé mlieko pije občas tiež Max 1dcl denne. Ma 17m.
@1simuska01 A ked spi tak sa nespoti? Nespava casto na chrbte? Nema nove pizamo/body/plachtu ktore ma umele vlakna? Alebo nepremokavu podlozku pod plachtou?
@andreatytler mala.pyzamo teda overal a spací vak,nezdá sa mi že by sa spotila v noci ale tak možno sa poti.dnes spala bez vaku.nove oblečenie nič nemaa,ani nepremokavé plachtu.
@andreatytler v 15.mes.sme boli na mmr očkovaní po 2az3tyzdnoch mala ako keby petechie po rukách potom také fľaky sa začali ako atopicky a teraz toto na chrbte..či to má spojitosť aj s tým aj keď už ubehlo 2mes.
@1simuska01 Fakt neviem ci je to mozne s tym ockovani... nemam skusenosti.
Je tu na fore skvela kozna lekarka Dextella14. Skus jej napisat spravu... mozno poradi.

skúste vysadiť mliečne produkty úplne, uvidíte či bude zlepšenie 🙂