icon

Ako dávkovať Sinupret kvapky pre male dieťa?

janka3179
Dnes o 11:55

Zdravím viete mi poradiť koľko kvapiek mám dať malej sinupret? Ma rok a pol , a 9 kíl v lekárne nevedeli povedať a pediatrička nepovedala , bol snou manžel u lekárky neviete niekto poradiť a aj kedy ich večer môžem dať malej o ktorej hodine ďakujem .

anonym_1708c3
Dnes o 12:28

v letáku je napísané že pre deti od 2 rokov

janka3179
autor
Dnes o 12:47
@anonym_1708c3

v letáku je napísané že pre deti od 2 rokov

@anonym_1708c3 viem lenže nám ich predpisala

mamulienka0
Dnes o 13:05

@janka3179 akurat ich dávam synovi tiež ma 1,5 roka a 12 kvapiek

janka3179
autor
Dnes o 13:57
@mamulienka0

@janka3179 akurat ich dávam synovi tiež ma 1,5 roka a 12 kvapiek

@mamulienka0 a nieje na kilá

anonym_27688f
Dnes o 14:02

Takym malym by sa nemali vobec davat mukolytika.. ziadne... Ja by som nedavala, moze narobit viac skody ako uzitku. Nasa mladsia mala uz vselijake kasle, ale mukolytika som jej nedavala nikdy. Skor dostatok tekutin, inhlacie, zvlhcovac vzduchu, med....

maskpure
Dnes o 14:08

Dávala som od roka, lebo nič iné nezaberalo. Keď mal rok, tak 7kv, rok a pol 10kv

mamulienka0
Dnes o 14:17
@janka3179

@mamulienka0 a nieje na kilá

@janka3179 nie, tak nam odporúčil doktor, a ja si sinupret môžem len pochvaliť

anonym_d41c66
Dnes o 14:30
@anonym_27688f

Takym malym by sa nemali vobec davat mukolytika.. ziadne... Ja by som nedavala, moze narobit viac skody ako uzitku. Nasa mladsia mala uz vselijake kasle, ale mukolytika som jej nedavala nikdy. Skor dostatok tekutin, inhlacie, zvlhcovac vzduchu, med....

@anonym_27688f toto je inak pravda. Vraj do dvoch rokov sa nemaju dávať. Chúďatká moje deti ja som im vzdy kúpila nieco voľnopredajne na kasel podla toho aky mali 😂 no uz aspon budem vediet

janka3179
autor
Dnes o 14:46
@anonym_d41c66

@anonym_27688f toto je inak pravda. Vraj do dvoch rokov sa nemaju dávať. Chúďatká moje deti ja som im vzdy kúpila nieco voľnopredajne na kasel podla toho aky mali 😂 no uz aspon budem vediet

@anonym_d41c66 tak teraz či dať abo nie

anonym_d41c66
Dnes o 14:52
@janka3179

@anonym_d41c66 tak teraz či dať abo nie

@janka3179 ak pediatricka dala tak urcite daj. Ja som to myslela tak ze ja som bez porady s dr detom davala. Ono sa to nema malym detom davat skrz toho, ze maju užšie dýchacie cesty a to mukolytikum tie dýchacie cesty zaplní hlienom. Ale tvoja dr vyšetrila dieta popočúvať takze mala dôvod to predpísať. Postupuj podla odporúčaní dr a keby si mala akékoľvek pochybnosti kontaktuj ju 🙂 nech sa rychlo vyliečite

anonym_5ba38a
Dnes o 15:26
@anonym_27688f

@anonym_27688f našej malej s razstepom podnebia zachránil sinupret uši pred neustálymi zápalmi. Bol mi odporúčaný aj orl lekármi takže toto nie je dobra info. Vždy nám pomohol. Ja dávam 10 kvapiek 15 mesačnej dcerke 🙂

janka3179
autor
Dnes o 15:45
@anonym_d41c66

@janka3179 ak pediatricka dala tak urcite daj. Ja som to myslela tak ze ja som bez porady s dr detom davala. Ono sa to nema malym detom davat skrz toho, ze maju užšie dýchacie cesty a to mukolytikum tie dýchacie cesty zaplní hlienom. Ale tvoja dr vyšetrila dieta popočúvať takze mala dôvod to predpísať. Postupuj podla odporúčaní dr a keby si mala akékoľvek pochybnosti kontaktuj ju 🙂 nech sa rychlo vyliečite

@anonym_d41c66 mala aj antibiotiká lebo hlieny sme mali už na prieduškach a kašeľ je stále tak dnes jej to predpisala