icon

Ako dieťaťu pomôcť so soplíkom a spánkom?

25. apr 2025

Nedaju sa odsat kedze je to skor vodicka..ˇa 20mes a tlacia sa horne stolicky. Nespime dokedy to tak bude neviete?? Dr nam povedala, ze dlhoo. Neviem ako tie hlieny zastavit?? Mastim ju jazvecou mastou mucosolvan uziva aj sirup na kasel… uz neviem co mam robit. Aj vodu mam s tymianom v osviezovaci.. dakujem za kazdu radu☹️

kacena4
25. apr 2025

a co takto kvapky do nosa?! aby jej to nezatekalo a nedusila sa?!

zuzkaa1991
25. apr 2025

Alebo morsku vodu alimare ;)

ankare
25. apr 2025

Nemôžeš jej streknut nasivin?

autor
25. apr 2025
@kacena4

a co takto kvapky do nosa?! aby jej to nezatekalo a nedusila sa?!

@kacena4 jej nezateka!! Jej stekaju z nosa nie do hrdla a kbs nenapises aprej do nosa wobec ho nedam ty kokos

autor
25. apr 2025
@ankare

Nemôžeš jej streknut nasivin?

@ankare striekam nepomaha nic v kuse sa jej leje z nosa

earlgrey
25. apr 2025

Veď práve vodnaté sople sa odsávajú najlepšie...odsávaj odsávaj odsávaj....raz to skončí...

autor
25. apr 2025
@earlgrey

Veď práve vodnaté sople sa odsávajú najlepšie...odsávaj odsávaj odsávaj....raz to skončí...

@earlgrey neide nic praveze.. iba voda a nikedy nic

earlgrey
25. apr 2025

@autorka
Hmm...tak má upchatý nos? odsávaj aj tú vodu, keď kvôli tomu nemôže spať...

nika23t
25. apr 2025

Skús ORL. Možno začínajúca alergia, tiež by som poprosila dr o výter. Nemusia to byť zuby, možno potrebuje preliečiť. Fenistil alebo Aerius sprej, mojej aj Nasonex do nosa k tomu dala na mesiac.

autor
25. apr 2025
@earlgrey

@autorka
Hmm...tak má upchatý nos? odsávaj aj tú vodu, keď kvôli tomu nemôže spať...

@earlgrey uz.. dycha lepsie a vkuse reve a vrueska ma aj sirup priti bolesti nechapem akl keby zo sna plakala zo strachu z odsavacky

autor
25. apr 2025
@nika23t

Skús ORL. Možno začínajúca alergia, tiež by som poprosila dr o výter. Nemusia to byť zuby, možno potrebuje preliečiť. Fenistil alebo Aerius sprej, mojej aj Nasonex do nosa k tomu dala na mesiac.

@nika23t fenistí mame aj mne to napadlo ze alergia

ankare
25. apr 2025

Fenistil môžeš dávať pri nádche. Zmenšuje opuch nosovej sliznice.