Ako dlho a kedy podávať deťom Imunoglukan?
Dobrý deň ako dlho dávate kedy začať a ako dlho ho môžem podávať? Je lepšie ráno na lacno alebo večer? Dakujem
plus zacat sa ma aspon mesiac/dva pred nastupom do kolektivu. my sme zacinali jul davala som do decembra a od januara do marca.
teraz davame akro defendes pride mi lepsie ma viac zloziek v jednom
@anonym_autor imunoglukan som dávno vysadila , doktorka povedala že ho mám vysadiť a kúpiť iný sirup na imunitu .
No nie sme pokusny králici ale dcére momentálne má 6 a dávam jej domáce robené smoothie .
Nič viac . Telo si musí vytvoriť vlastnú imunitu voči zime a chladu .
Ja tiez vitaminy nejako nedavam, prvy rok v skolke/skole bol dost chory, potom si uz telo vybudovalo imunitu. Ak zacina ho boliet hrdlo davam calcium, ak je prechladnuty davam vit c vo forme kvapiek a imonuglukan acute len pocas choroby. Na jesen vzdy kupim vitaminy jedno balenie vacsinou gumove zuvacie martankovia, alebo s hlivou, prip rakytnikom. Ak to jedno balenie vyberie tak potom uz nic..
Veď je to všetko v letáku.
Odporúča sa užívať 1ml na 5 kg telesnej hmotnosti 1x denne, a to dlhodobo (minimálne 2-3 mesiace). Zvýšenú dávku (2 ml/5 kg) je vhodné užívať 1x denne 3-7 dní pri zvýšených nárokoch na organizmus. Prípravok sa užíva najlepšie večer pred spaním alebo ráno nalačno. Pred každým použitím je nutné fľaštičku dôkladne a energicky pretrepať. Po otvorení a každom použití fľaštičku ihneď dobre uzatvorte a uchovajte v chladničke od 2°C do 8°C. Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia.
@antonka toto všetko viem. Ja sa pýtam ako dlho ci viac ako tie 3 mesiace mozem
plus zacat sa ma aspon mesiac/dva pred nastupom do kolektivu. my sme zacinali jul davala som do decembra a od januara do marca.
@amonet začali sme v polke augusta a stále ho berie ..
@anonym_autor imunoglukan som dávno vysadila , doktorka povedala že ho mám vysadiť a kúpiť iný sirup na imunitu .
No nie sme pokusny králici ale dcére momentálne má 6 a dávam jej domáce robené smoothie .
Nič viac . Telo si musí vytvoriť vlastnú imunitu voči zime a chladu .
@michaelamaryam prečo iný sirup? Imunoglukan odporúčajú všetci
@amonet mali sme aj arkodefens ale nevidela som zmenu
@amonet začali sme v polke augusta a stále ho berie ..
@anonym_autor Ja davam rakytnikovy sirup s betaglukanom znacky apotheke a davam tiez od septembra a nevysadzovala som este kedze nastúpil do kolektívu .. a planujem davat celu zimu
@anonym_autor Ja davam rakytnikovy sirup s betaglukanom znacky apotheke a davam tiez od septembra a nevysadzovala som este kedze nastúpil do kolektívu .. a planujem davat celu zimu
@patricia2511 môžem poprosiť ktorý konkrétne?
@patricia2511 môžem poprosiť ktorý konkrétne?
@michaelamaryam prečo iný sirup? Imunoglukan odporúčajú všetci
@anonym_autor tak povedala doktorka . Imunoglukan nezaberá .

Veď je to všetko v letáku.
Odporúča sa užívať 1ml na 5 kg telesnej hmotnosti 1x denne, a to dlhodobo (minimálne 2-3 mesiace). Zvýšenú dávku (2 ml/5 kg) je vhodné užívať 1x denne 3-7 dní pri zvýšených nárokoch na organizmus. Prípravok sa užíva najlepšie večer pred spaním alebo ráno nalačno. Pred každým použitím je nutné fľaštičku dôkladne a energicky pretrepať. Po otvorení a každom použití fľaštičku ihneď dobre uzatvorte a uchovajte v chladničke od 2°C do 8°C. Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia.