icon

Ako dlho môžeme používať Uniflox kvapky na očný opuch?

5. máj 2025

Dobrý večer prosím Vás koľko dni sa môžu podávať? Dcera mala opuchnute oko preliecili sme 7 dní sme kvapkami a teraz pre zmenu opuchlo druhe..(dr. Som volala hned pondelok a hovorila ze kutik druhwho oka ma tiez cerveny.. tak povedala ze mame davat aj tam preventívne do oka.. dnes je 7 den co jej davam do oka..

adeladulova
5. máj 2025

Pre budúcnosť - vždy kvapka odrazu do obidvoch. Nam vždy kázala kvapka aspoň 7 dní, no môže sa aj 10-11. Otvorene balenie môže byť 28 dní. Takže za mňa- ja by som ďalšie 4 dní kvapka do už vylieceneho a aspoň 7-10 dní do druhého

autor
5. máj 2025
@adeladulova

Pre budúcnosť - vždy kvapka odrazu do obidvoch. Nam vždy kázala kvapka aspoň 7 dní, no môže sa aj 10-11. Otvorene balenie môže byť 28 dní. Takže za mňa- ja by som ďalšie 4 dní kvapka do už vylieceneho a aspoň 7-10 dní do druhého

@adeladulova bola na pohotovosti v sobotu (opuchnute oko) nič nezistili a dali uniflox.. oko odpuchlo... kvapkami sme do včera.. dnes do rána opuchlo druhé.. ale s tým že od pondelka mala kvapkane obe oči... tak sa čudujem ze co môže mať.. výtok nemá žiaden..

autor
5. máj 2025
@adeladulova

@adeladulova a ona mala kvapkanr do oboch oči.. len jedno sme kvapkami od soboty a druhe sme začali od pondelku dnes prešiel týždeň.. a dnes sa zobudila s opuchnutyn okom ..

autor
5. máj 2025

Oko jej odpuchlo cca do hodinky tak ja neviem.. len ci môžem ešte kvapkat ďalej

anavixy
5. máj 2025

V PL sa uvadza ze by liecba nemala presiahnut 10 dni. A ma vobec bakterialny zapal? Nema ziaden vytok… nemoze to mat z nejakej alergie alebo ineho neinfekcnehi povodu, ked liecba nejak extra nezabera? Neviem, ci preventivne podavanie atb kvapiek je spravna, asi by ste mohli zajst k ocnemu lekarovi. Ta pohotovost bola ocna?

terezka2911
5. máj 2025

Skús dávať do druhého oka len Occuflash, pokiaľ nemá hnisavý výtok,nemusí to byt bakteriálne a zbytočne jej dávaš tie antibiotiká

adeladulova
6. máj 2025

Ah už chápem na začiatku som zle prečítala. Držím palce až to prejde