icon

Ako dlho treba chodiť k logopédovi?

1europa23
2. jan 2026

Ahojte chcem sa spytat kolko treba chodit k logopedovi ? Logoped sam povie kedy uz staci alebo ako to funguje navstevujeme momentalne logopedicku a pred operaciou uzdicky nam dala termin ktory mne osobne prisiel uplne zbytocny kedze pokial neni nastrihnuta uzdicka neni sa kam hybat .

4stanka4
2. jan 2026

@1europa23 my sme boli na logopedii asi 3-4x. Dcéra nevedela povedať K. Poctivo sme doma trénovali, na 3 návšteve ho už vedela vysloviť. Potom nám dala kontrolný termín o pol roka kde zhodnotila ze nebude mať problém ani s R tak nás vyradila ale ak by bol problém mame sa ozvať. Asi týždeň po poslednej návšteve jej krásne nabehlo aj R.

1europa23
autor
2. jan 2026
@4stanka4

@1europa23 my sme boli na logopedii asi 3-4x. Dcéra nevedela povedať K. Poctivo sme doma trénovali, na 3 návšteve ho už vedela vysloviť. Potom nám dala kontrolný termín o pol roka kde zhodnotila ze nebude mať problém ani s R tak nás vyradila ale ak by bol problém mame sa ozvať. Asi týždeň po poslednej návšteve jej krásne nabehlo aj R.

@4stanka4 kam ste chodili k logopedovi

4stanka4
2. jan 2026
@1europa23

@4stanka4 kam ste chodili k logopedovi

@1europa23 my sme chodili do Rajca, teraz pozerám ze si ty si z TN.

simah5690
2. jan 2026

@1europa23 chodili sme cca 2r a bolo to v case korony cize sme cca boli 4krat dokopy

anonym_433c11
2. jan 2026

@1europa23 je to veeelmi indi-vindi. Moje dieta chodi od 2rokov, teraz ma 6rokov. Uz vie povedat vsetky pismena, vsetky mame hrozne vydrete, denno-denne cvicenie. Ked sa ponahla, tak zabudne vsetko😅buduci rok ide do skoly, tak dufam, ze uz na logo nebudeme chodit.

mili2016
2. jan 2026

@1europa23 my sme chodili 4roky. Naozaj to synovi pomohlo jediné čo nám ostalo je R. Povedať ho vie ale tak prehltnuto ( proste nie čisto) ja sama som logopedicke navrhla aby sme momentálne logopediu stopli keďže mám doma menšie dieťa a nedalo sa mi chodít zo starším . Či sa ešte vrátime ťažko povedať. Syn bude mať 10rokov a už tam veľmi chodiť nechce. Doma trénujeme tak uvidíme

anonym_38b019
2. jan 2026

@1europa23 mozem sa popytat kolko platite u logopedov? A za aky cas? Dakujem velmi pekne.

4stanka4
2. jan 2026
@anonym_38b019

@1europa23 mozem sa popytat kolko platite u logopedov? A za aky cas? Dakujem velmi pekne.

@anonym_38b019 my sme neplatili nič len sme potrebovali výmenný lístok a prva návšteva trvala cca hodinu, neskôr 30-40min

1europa23
autor
3. jan 2026
@anonym_38b019

@anonym_38b019 tiez nic neplatime len dochadzame a mam aj druhe male dieta a niektore tie hodiny mi pridu zbytocne preto sa takto informujem

zuzubb007
3. jan 2026

Chodí sa dovtedy kým dieťa čisto nevyslovuje, my sme chodili dva roky, chodia aj päť rokov bežne