Ako dlho trvá pískanie na prieduškách pri bronchitíde?
Ahojte …..syn 8m ma bronchitídu v sobotu sme boli na pohotovosti predpísali nám na doma inhalácie ventolin a ambrobene ….moja otázka znie do kolkých dni uživania vám zmyzlo pískanie na prieduškach ? Sopliky a kašel sa zlepšili no pískanie stále pretrváva ..ďakujem
Synovi asi 2 týždne. Chodili sme casto na kontrolu či sa to zlepšuje.
@kovacik1 nám sa dýchanie zlepšilo prakticky už na druhý deň. Alw úplne v poriadku dýchal až o pár dní. My sme ale boli aj hospitalizovaní a mal kortikospreje
@tinka_1807 my sme tak isto boli hospitalizovaný pred dvoma mesiacmi zo zápalom plúc minulý mesiac tiež hospitalizácia s bronchitídou a teraz opäť bronchitída ale teraz sa to stihlo podchytiť na začiatku tak pani doktorka s pohotovosti nám dala šancu liečiť sa doma len mám strach s toho že nám to nepomôže a budeme musieť isť opäť na hospitalizáciu 😔
@tinka_1807 my sme tak isto boli hospitalizovaný pred dvoma mesiacmi zo zápalom plúc minulý mesiac tiež hospitalizácia s bronchitídou a teraz opäť bronchitída ale teraz sa to stihlo podchytiť na začiatku tak pani doktorka s pohotovosti nám dala šancu liečiť sa doma len mám strach s toho že nám to nepomôže a budeme musieť isť opäť na hospitalizáciu 😔
@kovacik1 ja mám tiež tak často chorú dcéru. Prisaham, že každý mesiac ma bronchitidu a ATB. A riadne pri tom chrčí,aj dobrý týždeň to trvá. Mame doma aj spreje ventolin a flixotide,ten už berie vlastne stále. Boli sme aj na imunologii,ešte čakáme na výsledky. Mne už šibe z inhalovania a odsavania. 🫣🫣🫣🫣
@kovacik1 ja mám tiež tak často chorú dcéru. Prisaham, že každý mesiac ma bronchitidu a ATB. A riadne pri tom chrčí,aj dobrý týždeň to trvá. Mame doma aj spreje ventolin a flixotide,ten už berie vlastne stále. Boli sme aj na imunologii,ešte čakáme na výsledky. Mne už šibe z inhalovania a odsavania. 🫣🫣🫣🫣
@19kajka19 ja som tiež s toho už na nervy …keď vidím že je usopleny už mi je do plaču lebo viem čo nás opäť čaká …..nás odoslali na pľúcne že tam nám nastavia dlhodobú liečbu a že sa uvidí či s toho vyrastie alebo ostane alergik 🫢

Okolo 5 dni, prvý deň je najhorší, potom sa tozlepsuje .