Ako dlho trvá salmonela u bábätka?
U 6 mesacneho nam bola potvrdena salmonela , mal hmacky 4 dni teraz uz nekaka tak casto iba 3-4x do dna, mam este pokracovat v dietnom rezime? Kedy to uplne prejde?
@anonym_autor A čo bábätko také zjedlo? To som prekvapená, že u tak malinkého bábätka sa vyskytla salmonela. Držím palce nech ste čím skôr OK.
Urcite este dietu, a sledovat hydrataciu a aj vahu
@anonym_autor A čo bábätko také zjedlo? To som prekvapená, že u tak malinkého bábätka sa vyskytla salmonela. Držím palce nech ste čím skôr OK.
@smajluska zjest nemuselo nic,salmonelou sa mohlo nakazit od niekoho ineho.
@anonym_autor urcite dlhodobo,a chodit na kontrolne odbery.
@anonym_autor mojmu synovi zistili salmonelu v 3 mesiacoch. Velmi vela grcal obcas hnacka bol nekludny zle spinkal az nakoniec na nase naliehanie pediatricke sme sa vyprosili na gastro kde mu to chudacikovi zistili...no ale k veci... on bol len na umelom mloeku a potom som mala zacat davat mrkvu po lyzicke pred kazdym krmenim.a normalne som mu varila tie zeleninove a tak prikrmy ako zdravym babatkam... akoze na tie grcania a aai bolesti bruska mu velminic nezaberalo, az ked sme s nim isli na infekcne tam kazali davat po kazdom jedle espumisan a odvtedy mu bolo lepsie na brusko a este pil specialny nutrilon ktory mu predpisovala gastrologicka. No a negativny vyter mu vysiel 4 mesiace po zisteni:( takze dlho to trvalo ale po tom espumisane po kazdom jedle to uz bolo celkom dobre 🙂 drzim palce, aby ste to maolli cim skor za sebou. :(
@anonym_autor urcite pokracuj v dietnom rezime.toto sa stalo aj mojmu synovi, tiez v tomto veku, okolo prikrmov.velmi som si ti vycitala, doteraz neviem ako sa to mohlo stat, ale stalo sa. Jemu velmi pomohlo ked som mu napr do rozpuceneho bananu primiesala smectu, neviem ci to este existuje, je to uz 16 rokov dozadu cca. Umele mliecko som mu zarabala vo vode z ryzoveho odvaru, aby mal viac zaskrobene to mliecko.a tak isto espimusan kvapky po kazdom jedle.pitny rezim je velmi dolezity, verim ze sa toho coskoro zbavite
@anonym_autor Už je bábätku lepšie?

urcite pokracuj v diete. ja som skoncila so salmonelou v nemocke na 2 tyzdne takze radsej o par dni dlhsie dietovat a postupne pridavaj stravu ako by sa to malo zhorsit. aj 3-4x za den je dost na 6m babo. urcite treba poriadne hydratovat, tekutiny su dolezite. drzim palceky